Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zasady postowania na forum Wtyczki

Forum Wtyczki przeznaczone jest do ogólnych dyskusji na temat wtyczek, każda wtyczka posiada swój wątek.

Zakładanie nowych wątków jest możliwe wyłącznie przez developerów. Twórcy 'niezrzeszeni' proszeni są o zakładanie wątków na forum Tworzenie Wtyczek, zostaną one przeniesione przez moderatorów.

Przed wysłaniem posta upewnij się czy odpowiedź na twoje pytanie, bądź problem nie pojawiła się już wcześniej!!

> K.Notify TO DO
nix
post 1.11.2003 - 16:03
Post #1

The Architect

co znajduje sie aktualnie na liscie TO DO dla K.Notify
  • zmiana szerokosci tipa gdy znikaja jakies wiadomosci (zmniejszanie)
  • opcja wyswietlania opisow statusow
  • opcja wyswietlania poczatku wiadomosci
  • wylaczanie dla poszczegolnych kontaktow oraz grup
    [/list:u]

to tyle na dzien dzisiejszy smile.gif
User is offline
Go to the top of the page
+Quote Post
8 Stron V « < 6 7 8  
Reply to this topicStart new topic
Odpowiedzi(140 - 149)
tomq
post 17.12.2005 - 12:56
Post #141

Początkujący
**

nom bardzo by się przydało to wyświetlanie początaku każdej widomości jak mówi @keeveek wink.gif ja właśnie próbuję "nawrócić" znajomych na konnekta i główną wadą przy przesiadce z GG@PowerProject jest brak wtyczki ActiveChecker... Część jej funkcji posiada kStatusLog, część kNofity i brakuje tylko właśnie tego...

myślę, że to nie jest problem, ponieważ wiadomość wyświetla się jak jeszcze nie mamy otwartego okna rozmowy - więc wystarczy dodać nowe zdarzenie - ale się nie znam, więc ... biggrin.gif
User is offline
+Quote Post
keeveek
post 18.12.2005 - 11:18
Post #142

Ekspert

ale żeby odpowiedzi, w już otwartych rozmowach znikały same po kilku sekundach, jak przy zmianie statusu ;]
User is offline
+Quote Post
misiekf
post 19.12.2005 - 21:19
Post #143

Już-trochę-lepiej

wybieranie czy :
KNotify ma pokazywać jedynie osoby przechodzące z niedostępnego w dostępnego
nie pokazywać użytkownika przechodzącego z "dostępny" na "zaraz wracam" (dla tych co spamują opisami)
itd itd
podsumowując :
pełna kontrola nad tym co ma się wyświetlać.
dziękuję bardzo za uwagę... smile.gif
User is offline
+Quote Post
ciaastek
post 18.05.2006 - 15:28
Post #144

Zaawansowany

A mnie K.Notify poprostu przestało działać sad.gif

Nawet podgląd nie działa :/

testowałem na domyślnym stylu K.Notify...

Czemu nie działa? :/

User is offline
+Quote Post
daroc
post 14.08.2006 - 21:28
Post #145

Gaduła

Przydałaby się możliwość powiadamiania o zmianach statusu (i otrzymaniu wiadomości zresztą też) tylko dla wybranych kontaktów. Obecnie można jedynie wyłączyć dla określonych kontaktów (trochę roboty by było z wyłączaniem dla wszystki pozostałych).
Dobrze jest to zrobione w kMigaczu - jest select i trzy opcje: tak, nie, domyślnie.
User is offline
+Quote Post
mac307
post 8.01.2007 - 08:32
Post #146

Już-trochę-lepiej

w TYM temacie, Aule dał ciekawą propozycję aby stworzyć jedną wersję kNotify. Bo w tej chwili jest kilka różnych wersji i generalnie nie wiadomo co jest do czego i jakie są wnich modyfikacje...
User is offline
+Quote Post
kmieciu2003
post 29.04.2008 - 07:37
Post #147

Początkujący
**

Witam i mam pytanie. Mianowicie kiedy włącze autoukrywanie paska start to knotify nie działa. czy da się z tym coś zrobić żeby niezależnie od tego czy pasek jest czy go niema powiadamianie działało? Pozdrawiam!
User is offline
+Quote Post
DjSerek
post 29.04.2008 - 13:56
Post #148

Już-trochę-lepiej

Ustawienia ---> Ustawienia --- > K.Notify --- > Nie pokazuj okna przy włączonej aplikacji pełno-ekranowej < --- odznacz.
User is offline
+Quote Post
Paxo
post 12.11.2008 - 20:20
Post #149

Cicho-ciemny
*

Jest jakoś możliwość w ustawieniu by pokazywało mi np jedną osobe większą czcionką (znaczy się chodzi mi tylko o akcje wybranych osób). Edycja thema daje tylko możliwość dla wszystkich, a w opcjach nigdzie nie mogę tego znaleść
User is offline
+Quote Post
Garovl
post 2.01.2010 - 14:38
Post #150

Cicho-ciemny
*

Witam, mam pytanie
Czy istnieje mozliwosc aby kolo aktywnosci konkretnego kontaktu ustawic specjalny obrazek, tak jak jest to widoczne na screenie, ktory dalem? (przedstawia on activity checkera z strong gg)

edit.
albo czy da sie ustawic, aby okno z trescia wiadomosci wyskakiwako za kazdym razem gdy przychodzi nowa wiadomosc od uzytkownika (tak jak to jest activity checkerze) a nie tylko pierwsza (tzn, ze wyswietla tylko gdy okno rozmowy jest zamkniete)

pozdrawiam
User is offline
+Quote Post
8 Stron V « < 6 7 8
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Aktualny czas: 9.09.2010 - 00:22