Forum Wtyczki przeznaczone jest do ogólnych dyskusji na temat wtyczek, każda wtyczka posiada swój wątek.
Zakładanie nowych wątków jest możliwe wyłącznie przez developerów. Twórcy 'niezrzeszeni' proszeni są o zakładanie wątków na forum Tworzenie Wtyczek, zostaną one przeniesione przez moderatorów.
Przed wysłaniem posta upewnij się czy odpowiedź na twoje pytanie, bądź problem nie pojawiła się już wcześniej!!
| nix |
1.11.2003 - 16:03
|
![]() The Architect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co znajduje sie aktualnie na liscie TO DO dla K.Notify
|
![]() |
|
![]() ![]() |
| tomq |
17.12.2005 - 12:56
|
![]() Początkujący ![]() ![]() |
nom bardzo by się przydało to wyświetlanie początaku każdej widomości jak mówi @keeveek
myślę, że to nie jest problem, ponieważ wiadomość wyświetla się jak jeszcze nie mamy otwartego okna rozmowy - więc wystarczy dodać nowe zdarzenie - ale się nie znam, więc ... |
![]() |
|
| keeveek |
18.12.2005 - 11:18
|
![]() Ekspert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale żeby odpowiedzi, w już otwartych rozmowach znikały same po kilku sekundach, jak przy zmianie statusu ;]
|
![]() |
|
| misiekf |
19.12.2005 - 21:19
|
![]() Już-trochę-lepiej ![]() ![]() ![]() |
wybieranie czy :
KNotify ma pokazywać jedynie osoby przechodzące z niedostępnego w dostępnego nie pokazywać użytkownika przechodzącego z "dostępny" na "zaraz wracam" (dla tych co spamują opisami) itd itd podsumowując : pełna kontrola nad tym co ma się wyświetlać. dziękuję bardzo za uwagę... |
![]() |
|
| ciaastek |
18.05.2006 - 15:28
|
![]() Zaawansowany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mnie K.Notify poprostu przestało działać
Nawet podgląd nie działa :/ testowałem na domyślnym stylu K.Notify... Czemu nie działa? :/ |
![]() |
|
| daroc |
14.08.2006 - 21:28
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przydałaby się możliwość powiadamiania o zmianach statusu (i otrzymaniu wiadomości zresztą też) tylko dla wybranych kontaktów. Obecnie można jedynie wyłączyć dla określonych kontaktów (trochę roboty by było z wyłączaniem dla wszystki pozostałych).
Dobrze jest to zrobione w kMigaczu - jest select i trzy opcje: tak, nie, domyślnie. |
![]() |
|
| mac307 |
8.01.2007 - 08:32
|
w TYM temacie, Aule dał ciekawą propozycję aby stworzyć jedną wersję kNotify. Bo w tej chwili jest kilka różnych wersji i generalnie nie wiadomo co jest do czego i jakie są wnich modyfikacje...
|
![]() |
|
| kmieciu2003 |
29.04.2008 - 07:37
|
|
Początkujący ![]() ![]() |
Witam i mam pytanie. Mianowicie kiedy włącze autoukrywanie paska start to knotify nie działa. czy da się z tym coś zrobić żeby niezależnie od tego czy pasek jest czy go niema powiadamianie działało? Pozdrawiam!
|
![]() |
|
| DjSerek |
29.04.2008 - 13:56
|
Ustawienia ---> Ustawienia --- > K.Notify --- > Nie pokazuj okna przy włączonej aplikacji pełno-ekranowej < --- odznacz.
|
![]() |
|
| Paxo |
12.11.2008 - 20:20
|
|
Cicho-ciemny ![]() |
Jest jakoś możliwość w ustawieniu by pokazywało mi np jedną osobe większą czcionką (znaczy się chodzi mi tylko o akcje wybranych osób). Edycja thema daje tylko możliwość dla wszystkich, a w opcjach nigdzie nie mogę tego znaleść
|
![]() |
|
| Garovl |
2.01.2010 - 14:38
|
|
Cicho-ciemny ![]() |
Witam, mam pytanie
Czy istnieje mozliwosc aby kolo aktywnosci konkretnego kontaktu ustawic specjalny obrazek, tak jak jest to widoczne na screenie, ktory dalem? (przedstawia on activity checkera z strong gg) edit. albo czy da sie ustawic, aby okno z trescia wiadomosci wyskakiwako za kazdym razem gdy przychodzi nowa wiadomosc od uzytkownika (tak jak to jest activity checkerze) a nie tylko pierwsza (tzn, ze wyswietla tylko gdy okno rozmowy jest zamkniete) ![]() pozdrawiam |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 9.09.2010 - 00:22 |