Forum Wtyczki przeznaczone jest do ogólnych dyskusji na temat wtyczek, każda wtyczka posiada swój wątek.
Zakładanie nowych wątków jest możliwe wyłącznie przez developerów. Twórcy 'niezrzeszeni' proszeni są o zakładanie wątków na forum Tworzenie Wtyczek, zostaną one przeniesione przez moderatorów.
Przed wysłaniem posta upewnij się czy odpowiedź na twoje pytanie, bądź problem nie pojawiła się już wcześniej!!
| MiLKA |
10.03.2004 - 23:51
|
![]() konnekted drone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie bede owijal w bawelne, przez ostatnie pare dni nie tracilem czasu i w glowie jak i pozniej w visualu powstala nowa wtyczka. Jej celem jest szybkie (dla leniuchow) otwieranie ulubionych stron, plikow lub katalogow. Wtyczka przechodzi wlasnie ostatnie testy przed opublikowaniem, czyli juz naprawde niedlugo - kwestia dnia, moze dwoch.... ponizej screen
Załączona/e miniatura/y |
![]() |
|
![]() ![]() |
| atol |
15.06.2005 - 15:39
|
![]() Ekspert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co daje pozycja ignorfix?
|
![]() |
|
| Spass |
15.06.2005 - 16:12
|
opis tej opcji chyba wiele tłumaczy
poprawiaj wyświetlanie pozycji Ignoruj w menu kontekstowym kontaktu, m.in. usuwa pozycje dla sieci kJabber oraz dla więcej niż jednego zaznaczonego kontaktu EDIT: zauważyłem teraz, że pozycja Ignoruj nie jest usuwana z kontaktów Jabbera, tak jak to jest napisane w opisie (chyba, że coś źle zrozumiałem) Ten post edytował Spass 15.06.2005 - 16:21 |
![]() |
|
| bakerss |
15.06.2005 - 18:58
|
![]() Zaawansowany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie dlatego że opcja Ignoruj działa normalnie w kjabber i 2tlenek
|
![]() |
|
| atol |
15.06.2005 - 22:34
|
własnie nie mogłem zrozumieć istoy tej opcji... teraz nie rozumiem jej na maxa
|
![]() |
|
| MiLKA |
15.06.2005 - 22:38
|
![]() konnekted drone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obecnie (developersja, nie skończona wersja) nie posiada już tej opcji jako takiej.
Nie wydaje jej, bo trwają prace nad integracją faworków z serwisem Startowy.com - ot taki bajer dla k.userów ;] |
![]() |
|
| _Luki_ |
1.07.2005 - 12:47
|
![]() Cicho-ciemny ![]() |
Ja mam tylko takie pytanko. Albo coś źle robie albo to jakiś bug, ale myśle że po pierwsze
Otóż stworzyłem nową grupe o nazwie zakładki, bo nie chce mieć zakładek razem z listą kontaktów. No i po dodaniu skrótu www do grupy zakładki, automatycznie skrót ten też jest w liście kontaktów. A kiedy skasuje go z listy kontaktów to z tej drugiej grupy też znika : I nie wiem co zrobić, zeby ten skrót był tylko w grupie 'zakładki'. Jeśli wiedzialby ktoś co trzeba zrobić (a podejrzewam że ktoś wie |
![]() |
|
| lhs |
1.07.2005 - 12:51
|
![]() ... z gór ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
| _Luki_ |
2.07.2005 - 12:51
|
![]() Cicho-ciemny ![]() |
Ihs, wielkie dzięki :] O to właśnie mi chodziło. Sorry za tak banalne pytanie i dzięki ze ktoś się zainteresował.
Edit: Jeszcze jedno pytanko: otóż czy da się oddzielić poszczególne zakładki np. pozioma linią? Przypuśćmy część linków, związanych mam z moją stroną, a część to np. różne fora. I chciałbym oddzielić to od siebie żeby było czytelniej, ale żeby było w jednej liście. Jest taka możliwość? Ten post edytował _Luki_ 2.07.2005 - 17:01 |
![]() |
|
| riddle |
2.07.2005 - 21:19
|
![]() Dokumentator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety nie ma.
|
![]() |
|
| dulek000 |
2.07.2005 - 22:21
|
Chyba, że użyjesz wtyczki SprzątaczKa. Można w niej porządkować kontakty według sieci, statusu, czy właśnie grupy.
Edit: Chociaż to rozwali Twoje poprzednie ustawienia Ten post edytował dulek000 2.07.2005 - 22:22 |
![]() |
|
| GuZiK |
2.07.2005 - 22:41
|
QUOTE ikonki narazie sa 3 na sztywno przypisane, pierwsza wersja (0.1) nie bedzie miala dodatkowego wyboru, ale takie cos planuje do wersji w przyszlosci. Bedzie to w nowej wersji? |
![]() |
|
| mk89 |
27.08.2005 - 09:27
|
![]() Już-trochę-lepiej ![]() ![]() ![]() |
Mam np. dodany kontakt przypisany do aplikacji, da się do niego przypisać osobną ikonkę ? :>
|
![]() |
|
| riddle |
27.08.2005 - 09:34
|
![]() Dokumentator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
| GuZiK |
11.09.2005 - 08:49
|
QUOTE(MiLKA @ 15.06.2005 - 22:42) Nie wydaje jej, bo trwają prace nad integracją faworków z serwisem Startowy.com - ot taki bajer dla k.userów ;] Domyślam się, ze nie ukończyłes integracji startowego z faworkami, bo byś udostepnił dllke, ale teraz planujesz coś z nim zrobić? btw: szkoda startowego, teraz stoi w miejscu... |
![]() |
|
| sone |
9.10.2005 - 12:00
|
|
Początkujący ![]() ![]() |
A może dodać do faworków
|
![]() |
|
| atol |
9.10.2005 - 12:10
|
to jest stare "jak świat" i już długo czekamy na możliwośc wybory ikonki. Poczekamy, zobaczymy...
|
![]() |
|
| psota |
9.10.2005 - 12:13
|
|
![]() |
|
| Raiven |
16.01.2006 - 13:45
|
|
Początkujący ![]() ![]() |
Mam pytanie związane z tym co Luki napisał na temat grupowania poszczególnych linków i innych takich. Czy dałoby radę wstawić taką opcję do tej wtyczki? :} Bo opcja ze sprzątaczką nie za bardzo mi odpowiada.
Nie gniewać się, ja tylko pytam xP Ten post edytował Raiven 16.01.2006 - 13:45 |
![]() |
|
| Neosekt |
26.01.2007 - 15:13
|
|
Cicho-ciemny ![]() |
Ja mam pytanie z innej beczki. Można w jakis sposob zrobic by po dwukrotnym kliknieciu skroty otwieraly sie w nowych oknach(IE)?
Pozdrawiam. |
![]() |
|
| zhvir |
26.01.2007 - 15:37
|
jeżeli w ie są jakieś bardziej rozbudowane ustawienia jak mają się linki otwierać to ustaw sobie... powiem tylko tyle, że w moim firefoksie z odpowiednim rozszerzeniem wszystko się ładnie konfiguruje :>
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 30.07.2010 - 05:36 |