Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zasady postowania na forum Wtyczki

Forum Wtyczki przeznaczone jest do ogólnych dyskusji na temat wtyczek, każda wtyczka posiada swój wątek.

Zakładanie nowych wątków jest możliwe wyłącznie przez developerów. Twórcy 'niezrzeszeni' proszeni są o zakładanie wątków na forum Tworzenie Wtyczek, zostaną one przeniesione przez moderatorów.

Przed wysłaniem posta upewnij się czy odpowiedź na twoje pytanie, bądź problem nie pojawiła się już wcześniej!!

> kZmieniacz reloaded
Sija
post 22.02.2006 - 17:31
Post #1

przybył ze wschodu aby zasiać niepokój

svn://konnekt.info/kzmieniacz

[+510]

Ten post edytował Sija 27.05.2006 - 02:44
User is offline
Go to the top of the page
+Quote Post
8 Stron V « < 6 7 8  
Reply to this topicStart new topic
Odpowiedzi(140 - 149)
saCOOL
post 2.07.2006 - 20:14
Post #141

Ekspert

Czy ktoś robi coś z tą wtyczką (tylko pytam)? Nadal nie są zapamiętywane opisy, jeśli zmienia się je w toolbarze na głównym panelu programu.

Ten post edytował saCOOL 2.07.2006 - 20:15
User is offline
+Quote Post
Andrzej1307
post 4.07.2006 - 22:44
Post #142

Zaawansowany

no wlasnie... wciaz uzywam starszej wersji bo ta jest felerna...
User is offline
+Quote Post
ved
post 26.08.2006 - 14:22
Post #143

Ekspert

Dobra, ktos juz to poruszal ale musze napisac bo mnie krew zalewa.

Przy zmianie statusu(samego statusu, okienko z opisem puste) z poziomu osobnego toolabra wywala wszystkie opisy w sieciach.

Czyli ogolnie mowiac zmienia tez opis.

Moznaby dodac taka funkcje zeby przy prostym zmienianiu(bez otwierania tego okienka i odznaczaniu "opis") nie zmienial opisu tylko sam status(chyba ze wpiszemy opis w okienko i enter).

User is offline
+Quote Post
Andrzej1307
post 14.10.2006 - 18:06
Post #144

Zaawansowany

czy wtyczka jest w ogole rozwijana? Mozna liczyc na poprawki bledow, ktore zglaszamy?

Ja mam pewien dodatkowy ficzer: w oknie zmiany opisu, na dole, dodac checkboxy z ikonkami sieci w ktorych w tym momencie chcemy zmienic status/opis. Po to zeby np. zmienic na 3 z 4 sieci, a na tej ostatniej zostawic taki jaki jest...
User is offline
+Quote Post
dstankiewicz
post 11.02.2009 - 13:41
Post #145

Cicho-ciemny
*

Chcialem sie zapytac, czy sa gdzies dostepne zrodla do ostatniej wersji kZmieniacza? Przydalyby mi sie, poniewaz chce zmienic ograniczenie dotyczace dlugosci opisu w sieci gadu-gadu. W najnowszej wersji gg limit ten zostal zwiekszony z 70 do 255 znakow, przydaloby sie to rowniez zmienic jakos w konnekcie tongue.gif
User is offline
+Quote Post
dulek000
post 11.02.2009 - 14:24
Post #146

Ekspert

Musiałbyś to jeszcze zmienić we wtyczce GG z tego co pamiętam. A z jej źródłami to raczej ciężko. wink.gif
User is offline
+Quote Post
dstankiewicz
post 11.02.2009 - 16:41
Post #147

Cicho-ciemny
*

Sadze ze nie, bo w innych sieciach nie ma ograniczenia ilosci znakow w opisie (albo jest, tyle ze mniejsze tzn. wiecej znakow). Za to odkrylem inny problem, ze konnekt wyswietla tylko 74 znaki opisu w okienku (kolega ustawil przy pomocy nowego gg opis o dlugosci ponad 200 znakow, ja dalem kopiuj opis i skopiowalo tylko 74). Gorzej bedzie cos z tym zrobic :/
Aczkolwiek jakby ktos mial dostep do zrodel kZmieniacza, to prosze o info wink.gif
User is offline
+Quote Post
dulek000
post 11.02.2009 - 17:24
Post #148

Ekspert

Dla pewności przejrzałem źródła GG - samo gg.dll nie ma ograniczenia, ale stara wersja libgadu i tak nie pozwoli ustawić dłuższego opisu. Nic nie wskórasz w ten sposób.

Ten post edytował dulek000 11.02.2009 - 17:24
User is offline
+Quote Post
cdX
post 18.09.2009 - 18:44
Post #149

Cicho-ciemny
*

Mógłby ktoś napisać kZmieniacza pod wtyczke GG8.0? Było by zajefajnie wink.gif
User is offline
+Quote Post
zhvir
post 18.09.2009 - 22:28
Post #150

Ekspert

jestem na 100% pewien że ktoś na pewno mógłby napisać taką wtyczkę. i prawdopodobnie byłoby zajefajnie
User is offline
+Quote Post
8 Stron V « < 6 7 8
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Aktualny czas: 30.07.2010 - 05:31