Przed ukazaniem się posta, musi być on zaakceptowany przez moderatora!
| riddle |
19.11.2006 - 06:32
|
![]() Dokumentator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Download:
gonedark_0.4.zip ( 37,39k )
Liczba pobrań: 3042(Było: 685) Wymagania:
Proszę testować i zgłaszać błędy. Styl jest potężną składnicą zasobów do tworzenia innych zaawansowanych stylów. Nie komentowałem na razie kodu, musi on zostać najpierw uporządkowany a później go opiszę. Update1 No kochani. Konnekt ma prawdziwe avatary, czy w to wierzycie czy nie. Dodatkowo poprawiłem performance jak sądzę - teraz nazwa usera na górze wyświetlana jest tylko raz, a nie x razy, gdzie x to ilość nazwy ekranowej adresata w okienku rozmowy. Dzięki temu odpada też tło pod to coś - i top jest teraz w pełni przezroczysty. Enjoy! Update2 Mały update, avatary teraz są w /konnekt/avatars/ - tam wrzucajcie pliki. Dodatkowo poprawiłem wyświetlanie daty i czasu oraz dwukropka przy nazwach rozmówców. Uporządkowałem też CSS. Następny update skupi się na obrazkach. Katalogi Update3
|
![]() |
|
![]() ![]() |
| Dexterxx |
20.02.2008 - 18:05
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() |
do folderu ../konnekt/avatars wrzucisz obrazek 32x32 z rozszerzeniem poznawanym przez Windows z nazwą nazwy wyświetlania kontaktu.. Dajesz wyczyść okno i poprzednia wiadomość. Włala
|
![]() |
|
| melon |
20.02.2008 - 19:46
|
|
Cicho-ciemny ![]() |
|
![]() |
|
| zhvir |
20.02.2008 - 21:14
|
![]() Ekspert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prawdopodobnie dlatego że należy go utworzyć ^^
|
![]() |
|
| GuZiK |
17.06.2010 - 08:43
|
![]() Zaawansowany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE av { width: 32px; height: 32px; background-repeat: no-repeat; background-position: 0 0; background-color: transparent; z-index: 500; -ieh: expression( path = document.getElementsByTagName('base')[0].href.split('\emots/')[0], this.style.backgroundImage = 'url(' + path + '/avatars/' + document.body.firstChild.className.substr(0, document.body.firstChild.className.length) + '.jpg)' ); Jak dostosować ten styl do współpracy z GG8 i exKview ? |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 10.09.2010 - 12:48 |