Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ile Trzeba Czekac Na Wplate?
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
bercik
Dokonalem zakupu za 20 zl w sklepie actio...kiedy pieniadze wplynma mi na konto actio?

///do usuniecia...
corne
ekhm jeżeli wszystko zrobiłeś poprawnie przez sklep http://zakup.actio.pl/ (Uwaaga! dostęp do sklepu wymaga osobnej rejestracji - nie działa tutaj login i hasło z systemu bilingowego) to powinieneś otrzymać natychmiast numer doładowujący oraz otrzymać na maila numer doładowujący i fakture. Numer doładowujący wpisujesz w odpowiednie miejsce w systemie bilingowym i po sprawie. Jeżeli przypadkiem po dokonaniu przelewu nie wyświetli ci się numer doładowujący a system zwróci błąd to zapisz podany numer (transakcji) i hasło, odczekaj do 2 godzin i jeżeli w tym czasie nie otrzymasz tego kodu na adres e-mail to zgłoś na adres serwisu banku reklamacje. W razie co pozostaje ci serwis na stronie actio.pl
Gogogo
No wlasnie- ja tez chce spytac jak to z tym doladowaniem Kupilem kod w tym sklepie Dostalem maila ze kupilem dostalem fakture Placilem karta Na rachunku karty sprawdzilem ze sicagnelo mi za kod Ale gdy wszedlem sprawdzic stan zamowienia to jest ze jeszcze nie zaplacone To jak to jest?
cyista
Mam ten sam problem co przedmówca!!! Pisalem maile do Actio i na Acio Chat i nic!
nie dostalem zadnego odzewu od nich!! skandal prosze o wyjasnienie ten sprawy!!
stranded
szczerze wam powiem, ze nikt juz nie interesuje sie actio (tzn. uzytkownicy owszem ale tworcy juz nie) takze odpusccie sobie.

polecam skype
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.