Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: actio-glucho w sluchawce
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
p2tomi
od miesiaca jest ten problem. Kots do mnie dzwoni, słysze dzwonek. Odbieram słuchawke i głuch. Nie słyszy mnie rozmówca ani ja rozmowcy. Czas połączenia leci. Pomajstrowałem przy ustawieniach karty, kalibracja ale tu wszystkie testy wypadaja poprawnie.

wazne, nie korzystam z wtyczki actio tylko z programy zewnetrznego (express talk) gdzie wpisalem nr actio bo wtyczka actio nie dziala mi juz ponad rok, - sygnal zajetości o czym pisałem juz dawno temu.

Jak głucho w actio tak głucho na tym forum. chyba actio umarło.
p2tomi
Czy ktos jest w stanie rozwiazac ten problem czy juz actio zakonczylo swoj zywot ?
Siudek
Actio nie zakończyło swojego żywota, tylko współpraca z wtyczka do konnekta jest coraz gorsza.
Ostatnio było sporo zmian a ostatnia wersja wtyczki wyszła jaki¶ rok temu.
p2tomi
QUOTE(Siudek @ 23.08.2007 - 14:12) *

Actio nie zakończyło swojego żywota, tylko współpraca z wtyczka do konnekta jest coraz gorsza.
Ostatnio było sporo zmian a ostatnia wersja wtyczki wyszła jaki¶ rok temu.

Walsnie , od roku nie mozna sie polaczyc z wtyczka actio, przynajmnie u mnie. telefon po prostu nie dziala. myslalem ze caly sip dla actio wysiadl juz i sprawa nieaktualna, bo korzystałem z express talk ktory tez przestał działac. Jak sie okazalo stł sie platny wiec zmienilem soft i pod innym moj numer odzył na nowo.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.