Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wsparcie.
Konnekt | Forum > Inne > Strona Konnekt.info
arct!c
Od dłuższego czasu mam chęci i troszkę wolnej kasy którą chciałbym przelać twórcą mojego cudownego komunikatora internetowego tongue.gif

Problem jest w tym że same chęci nie wystarczą. Potrzebny jest jeszcze numer konta bankowego i instrukcje. Stary kWeb posiadał takową treść, wraz z nowy wszystko przepadło.

Wnioskuje o udostępnienie danych do przelewów, a wtedy pieniądze runą jak lawina ^^ No chyba że Hao i spółka maja już za dużo funduszy na szwajcarskich kontach smile.gif)

Eot: 1:45 Czasu londyńskiego, Good Night...
Qiub
A Konnekt nie jest projektem "darmowym"? wink.gif
jak masz za duzo to mi mozesz przelac wink.gif tongue.gif
ewentualny nr konta moge podac na PM ;]
adrian_007
jest darmowy, ale to nie znaczy, ze ktos nie moze wspierac finansowo projektu z wlasnej inicjatywy smile.gif
foxtwo
Qiub: Brak słów...
stranded
już dawno mówiłem o zrzucie na Konnekta to jakoś mój pomysł nie przeszedł.

jestem gotów płacić za wtyczki i aktualki programu. co z tego, że jest darmowy jak nic się nie dzieje?
Cypher/Cris
Też popieram. Może by wtedy powstała ta legendarna wersja 0.7, a tak naprawdę to prawie w ogóle nie widać zainteresowania Konnektem. Gdyby udostępnić kody źródłowe napewno znalazłoby się jakaś grupka programistów coby sprawiła, że już niedługo byłaby wersja 1.0 biggrin.gif

Konnekt jest dobrym komunikatorem, ale brak aktualizacji strasznie irytuje.
jiobel.
Gdyby babcia miała wąsy… Znacie to?
steryd
ładny gest z twojej strony ale mysle że niewiele osób chciałoby za to płacić, każdy woli za darmoche
Bandit
Nie ma to jak mówić nie tylko za siebie...nieprawdasz steryd?:<
D3nY
Co z tego, że nie mówił tylko za siebie.. Ważne, że mówi prawdę:((
Szczerze mówiąc to również rozważam możliwość wpłacenia trochę swoich pieniędzy na rzecz Konnekt`a:)
arct!c
Ja o wspraciu, Ci o 0,7 to jest calkowicie inna osobna (dluga) historia smile.gif
Chodzi po prostu o dofinansowanie, datek - od tak, na tacke jak ksiedzu tongue.gif smile.gif)
Keleos
Ha! Ja odkopię temat... proponuję przeprowadzić akcję pod hasłem:

"Babciu! Nie daj księdzu na tacę - be Konnekted!"

A na co by te datki miały iść dokładniej i na czyje konto? ..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.