Brawo panowie, kolejny pokaz czystego profesjonalizmu - jakiś nadgorliwiec (który oczywiście zapomniał się podpisać - a przypominam, że wszystkie wywalane przeze mnie posty miały mój podpis i krótkie uzasadnienie wywalenia, tak samo jak wszystkie moje ingerencje w cudze posty były przeze mnie podpisywane) wywalił moje pozdrowienia dla mojego ulubionego Siji - spróbuję więc jeszcze raz, rozwijając temat troszkę, zastanawiając się jednocześnie, jak długo tym razem mój post się utrzyma. Przypominam, że jest to temat "Zawód moderator", pisze to były moderator do moderatora obecnego, po tym, jak ten obecny pozbawił funkcji drugiego.
Bardzo proszę Siję, żeby był konsekwentny w swoich działaniach czyszczenia forum z osób niegodnych i po wywaleniu mnie z forum (tak, właśnie tak to odbieram) wywalił również wszystkie tematy z poniższej listy, jak również wszystkie moje dodatki z katalogu.
Klik...Dla tych, którym nie chce się czytać - jest tu jeden prototypowy styl kDuoView, 9 zestawów ikonek, 12 zestawów emot, 24 skrypty Checky. Wszystko przygotowane przeze mnie, sumaryczna liczba ściągnięć - 33835 (słownie: trzydzieści trzy tysiące osiemset trzydzieści pięć) razy.
Dla tych, którym czytać się chce - polecam poczytać poszczególne tematy i zwrócić uwagę na styl, w jakim zawsze rozmawiałem z innymi użytkownikami forum. A jeżeli ktoś bardzo będzie chciał, przygotuję mu zestawienie wybitnie kulturalnych wypowiedzi Siji. Mnie już nie macie, wciąż macie Siję.
Nieśmiało stwierdzę sobie, że byłem jednym z najbardziej wartościowych współpracowników, jakich hao sobie znalazł - w każdej szanującej się firmie osoba taka jak Sija po próbie usunięcia z firmy osoby takiej jak ja wyleciałaby z tej firmy na zbitą buzię, z wilczym biletem w ręku. Zawsze się zastanawiałem, kiedy wreszcie hao przejrzy na oczy i zobaczy, kto jest tym, dzięki któremu cała forumowa inteligencja z tego forum ucieka.
Być może takimi działaniami Sija zdobędzie sobie poklask napalonych na funkcję moda małolatów (którzy nie zawahają się przed publicznym krytykowaniem mnie, chociaż zielonego pojęcia nie mają, o czym w ogóle mówią), ale wśród osób takich jak ja (a pisze to trzydziestopięciolatek z podwójnym wyższym wykształceniem i dwunastoletnim stażem pracy zawodowej) - wzbudzi jedynie śmiech.
I do Siji jeszcze króciutko: gdybyś miał, chłopie, jaja i odrobinę klasy, to zamiast próbować mnie upokarzać poprzez degradację z funkcji moderatora (bo każda degradacja wiąże się z upokorzeniem), zrobiłbyś wszystko, żeby się ze mną skontaktować (a namiary na mnie leżą na forum dla moderatorów od dnia, w którym moderatorem zostałem) i błagałbyś mnie, żebym jednak na forum został - a gdybym mimo wszystko odpowiedział "Nie", to ze względu na szacunek i wdzięczność pozostawiłbyś mi funkcję moderatora dożywotnio.
Ale czy ty w ogóle rozumiesz pojęcia "szacunek" i "wdzięczność"?