Ostatnio Actio wprowadził nowy regulamin, o którym przynajmniej ja dowiedziałem się zupełnie przypadkiem, bo firma nie raczyła napisać. Regulamin jak regulamin - mają prawo zmieniać ale forma w jakiej to zrobili już budzi wątpliwości i wiele emocji. Krótko mówiąc, wprowadzili abonament (ukryty pod inną nazwą, podali inny cel jego wprowadzenia itd. ). Odwiedzając ich forum można przeczytać, że wiele osób wypowiada się bardzo krytycznie... ale ostatnio już nie ! Dlaczego ? Wszyscy zmienili zdanie? Polubili nowy regulamin?
Nie. Forum wygląda na zablokowane. Brak możliwości rejestracji nowych ( sprytnie zrobione, bo w formularzu nie wyświetla się token - a bez tego nici z zarejestrowania, kontakt z adminem też nie działa ). Warto sprawdzić też posty - ZUPEŁNY BRAK NOWYCH . Czyżby już nikt nie chciał rozmawiać?
Druga sprawa to konia z rzędem temu kto powie od kiedy liczony jest abonament za jeden miesiąc. Pytałem gościa na czacie ale sprawiał tylko wrażenie, że wie. Nie wiedział. Regulamin obowiązuje od 19 listopada ( wszedł po 14 dniach od ogłoszenia !!! ) czyli kiedy pobiorą abonament za pierwszy miesiąc? 19 grudnia ; 1 grudnia ; 19 listopada. Pobierają "z góry", "z dołu"...
A może ktoś z Actio by mi odpowiedział ( są na tym forum ) ?
PS
A może się mylę i tego "tokena" to tylko u mnie nie widać?