Keleos
21.12.2007 - 22:06
Pod naciskiem osób trzecich ( ; P ) pragnę spytać, kto aktualnie ma fizyczną możliwość zmieniania czegokolwiek na stronie głównej (i podstronach) Konnekta?
Chodzi o drobne korekty linków, które są martwe... (plotki niosą, osobiście nie klikałem wszystkiego, a te główne działały...)
Padła także propozycja, by spisać porządny regulamin i wrzucić go w jakieś bardziej rzucające się w oczy miejsce...
Usłyszałem także, że niektórzy nie zauważają szukajki... podobno niektórzy nie wiedzą o jej istnieniu... i rzeczywiście jak tak spojrzeć, to na pierwszy rzut oka niczym się nie wyróżnia... może by dało rady ją jakoś 'uwypuklić' tak by każdy nowy widział?
Z grubsza to by chyba było na tyle, tyle pamiętam ; )
Sija odpowiada za centralkę z tego co wiem.
Najwazniejsza jest opcja usuwania wlasnych postów. Czemu jej nie ma ?
Chyba jestem jasnowidzem, bo dokładnie wczoraj sobie pomyślałem "ciekawe kiedy doczekamy się czasów gdy keleos spisze regulamin". Chłopie, odpuść sobie trochę, po co komu tutaj regulamin jak wypowiada się kilka osób na krzyż? Tutaj powinno być miło, regulaminy się przydają gdy masz forum z kiklkunastoma tysiącami odwiedzin dziennie.
Sija jest obecnie na forum (więc pewnie i stronie) odpowiedzialny za większość rzeczy.
Keleos
21.12.2007 - 22:39
SkkF - proszę o pisanie mego pseudonimu z dużej litery, takim go zarejestrowałem. Co do "mojego" regulaminu, to prosiłbym byś nie przekłamywał, gdyż napisałem, iż to nie mój pomysł. Szersze wyjaśnienie na PM posłałem.
Wszystko o co pytam/proszę to rzeczy, które mi 'wytknął' użytkownik (znany) forum, nic nie jest ode mnie, bo mnie strona konnekta guzik obchodzi - ja siedzę na forum i regulamin wiem gdzie się znajduje (choć nie zawsze tak było).
Dzięki, ze moja prośba została wysłuchana.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.