Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kLCD - Logitech MX5500
Konnekt | Forum > Dodatki > Wtyczki
toki
kLcd v0.1

O wtyczce:
Wtyczka pokazuje informacje o nowej wiadomosci na wyswietlaczu klawiatury Logitech Mx5500

Przydatnosc: minimalna wink.gif

Wymagania:
- Logitech mx5500 wink.gif
- .net framework minimum 2.0

Instalacja:

opisana w howto.txt - plik w archiwum.

* Jak znajdzie sie ktos chetny to moge zrobic zeby dzialalo takze na Logitech MX5000, gdyz nie duzo sie rozni wink.gif

Jak ktos ma ta klawiaturke to zachecam do testowania wink.gif
StRuGi
o ja, zajebioza :]
Keleos
hehe, aż się człowiekowi żal robi, że nie ma takiej klawiatury ; ) Bomba ; )
Wizard
Mimo, że przydatność dla 95% użytkowników znikoma, to gratki, ciekawe wink.gif.
meatinaplasticsack
QUOTE(Wizard @ 31.07.2008 - 10:06) *
przydatność dla 95% użytkowników znikoma

No nie powiedziałbym. dry.gif Ja cenię sobie urządzenia firmy Logitech i znam sporo osób które wolą odłożyć trochę pieniążków i kupić np. klawiaturę tej firmy, bo wiedzą, że im posłuży.

Wielkie brawa toki, bo właśnie sprawiłeś, że klawiaturka mx5500 (i mx5000) ma dodatkową funkcję. Komuś na pewno sprawi to przyjemność.
Bandit
No niby brawo, ale w mirce pokazuje wiadomosc, po wkliknieciu butona przy wyswietlaczu, mozesz odpisac zatwierdzajac tym samym butonem ;-) może ci sie uda.
toki
QUOTE(Bandit @ 10.08.2008 - 03:48) *

No niby brawo, ale w mirce pokazuje wiadomosc, po wkliknieciu butona przy wyswietlaczu, mozesz odpisac zatwierdzajac tym samym butonem ;-) może ci sie uda.

ale mowisz o MX5500 czy G15?? ale w sumie bez wiekszego problemu do zrobienia, tylko po co? tongue.gif
BLBK
A moze tak dodac obsluge g15?!:]
Bandit
toki, przyklad: masz wolny pc, grasz sobie w wymagajacego rpg'a , wczuty. Natrętna brzydka koleżanka pisze do Cie abyś odpowiedział na od wieków nie wyjaśnione pytanie "Jesteś?" otwierasz sobie elegancko klapeczke, wciskasz batona (on ignoruje aplikacje fullscreenowe) piszesz gancko na klawce, że owszem jesteś, zajęty. Wciskasz jeszcze raz co powoduje ->Wyślij i tyle. Nie mam tej klawiatury, widziałem mk u kolegi. Roxi:/ ale cena ryje mi banie.
xxxjajoxxx
kochaniutki ^^ dasz rade zrobic cos takiego na g15 ? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.