QUOTE(lorentz)
BTW: Przycisk do usunięcia konta z serwera jest na samym dole na pierwszym skrinie :wink:
lorentz napisałem:
w oknie dla początkujących
a oknem dla początkujących jest to na drugim screenie.
QUOTE(Sija)
QUOTE(lorentz)
[...]przycisk do eksportowania kontaktów GG na serwer[...]
przeciez jest opcja w oknie rozmowy,
:shock: Gdzie Ty ją masz? bo ja nigdy czegoś takiego w oknie rozmowy nie miałem i nie mam
konfiguracja nie ma za zadania dublowac f-cji.
Ale mogłoby w końcu być wszystko w jednym miejscu.. A nie ciągle latać i szukać "gdzie to było" a po za tym inne opcje, które są w tych ustawieniach można także znaleźć w innych miejscach..
Więc jak już
hao coś z tym robi to mógłby wszystkie opcje zebrać w jednym miejscu na pewno było by łatwiej, przynajmniej tym początkującym.
QUOTE(hao)
Który początkujący użytkownik chciałby kasować konto :]
Okno dla początkujących nie koniecznie musi być tylko dla tak nazywanych, ale może służyć także jako uproszczenie dla tych, co są z Konnektem już dłużej a nie potrzebują takiej ilości opcji, bo się w nich gubią... np. dla takich osób jak typowa blondynka z kawału o blondynkach (nie obrażając blondynek

) I chodziło mi tu o to, aby właśnie ta opcja mogła służyć większej grupie użytkowników niżeli tylko początkującym a na pewno dwa przyciski więcej nie skomplikowałyby na tyle tych ustawień, aby początkujący nie mógł sobie poradzić