--Wiadomość generowana automatycznie--
Witam!
Niestety nie mam Cię na swojej liście kontaktów. Proszę, przeczytaj tą wiadomość uważnie, aby w późniejszym czasie uniknąć ewentualnych nieporozumień. Oto kilka zasad:
1. Żadnych łańcuszków szczęścia, nawet tych pseudo-charytatywnych (których 99,9% to i tak zwykła ściema).
2. Żadnych reklam, spamu, zaproszeń do obejrzenia Twojej strony.
3. Nie poklikamy! Nie rozmawiam o pogodzie, nie opowiadam jak spędziłem dzień, jak mam na imię też się nie dowiesz.
a) moi znajomi oraz znajome są proszeni o kontakt bez względu na temat rozmów;

podobnie ludzie, którzy posiadają namiar na mnie z for dyskusyjnych, stron gdzie się udzielałem - macie coś konkretnego do powiedzenia? - nie ma problemu, zagadajcie,
4. Przypominam: to jest komunikator, nie czat! Mam nadzieję, że dostrzegasz różnicę.
--
Jeżeli zapoznałeś/aś się z powyższymi punktami i sądzisz, że Twoja rozmowa będzie mile widziana:
* naciśnij ósemkę [8]
* potwierdź swój wybór klawiszem [ENTER]
* daj mi znać o Twojej obecności (przywitaj się, napisz w jakiej sprawie piszesz itp).
Jeżeli, po tym co przeczytałeś/aś jesteś pewny/a, że nie chcę z Tobą kontaktu, po prostu - zakończ rozmowę. Oszczędzisz zarówno swój, jak i mój czas.
BTW mimo wszystko bardzo często zdarza się, że taki osobnik wciska 8 a potem nic nie pisze, przez co nie wiem że chciał się ze mną skontaktować. Wy też tak macie?