Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dlaczego w Konnekcie nie działa katalog publiczny??
Konnekt | Forum > Inne > Archiwum > Konnekt > Inne
RybA26
:oops: A wiec nie wiem czemu ale nie działa mi katalog publiczny w Konnekcie? Nie znajduje on ludzi z GG i nie wiem co jest grane? Jesli możecie i wiecie w jaki sposób temu zaradzić to napiszcie bo naprawde Katalog to bardzo pożyteczna rzecz 8) i bez niego to nie ma sensu być w tym programie :roll: Dzięki i pozdrawiem czekam na jakieś podpowiedzi :wink:
torn
Katalog a.k.a. wyszukiwanie działa bez problemu. Czym się objawia u Ciebie jego nie działanie?
psota
A naciskasz "odśwież"?
RybA26
Tak naciskam odśwież i nic kompletnie wychodzi, że nic nie znalazł??? Nie wiem co jest nie tak ??? :roll:
GuZiK
moze to pomoze
riddle
może jemu chodzi o to, że nie da się sprawdzić katalogu danej osoby z otwartego okna rozmowy jak to było w padu-padu... chodzi jedynie o dostepnosc tego bajeru.. wielu ludzi nie wie ze to tam jest :]
zoska
a co do tego katalogu to moze nie tam gdzie powinienes klikac co? wink.gif bo moze katalog z archiwum pomyliłes? Dobra, zartuje sobie, napewno nie.. moze te osoby nie mają gg, albo nie ujawniły tych informacji jakie wpisujesz aby je wyszukać, bo jednak konekt ma chyba wiecej obcji co do wyszukiwania, niz gg. albo wybrałeś złą siec jaką ma wyszukać. naprawde dużo jest tych albo, wes bardziej szegułowo lepiej pisz o co chodzi smile.gif
lhs
QUOTE(zoska)
a co do tego katalogu to moze nie tam gdzie powinienes klikac co? wink.gif bo moze katalog z archiwum pomyliłes? Dobra, zartuje sobie, napewno nie.. moze te osoby nie mają gg, albo nie ujawniły tych informacji jakie wpisujesz aby je wyszukać, bo jednak konekt ma chyba wiecej obcji co do wyszukiwania, niz gg. albo wybrałeś złą siec jaką ma wyszukać. naprawde dużo jest tych albo, wes bardziej szegułowo lepiej pisz o co chodzi smile.gif

http://blog.onet.pl/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.