Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moje 3 grosze odnośnie nowego forum....
Konnekt | Forum > Inne > Forum Konnekt.info
Olórin
To tylko moje zdanie, mam nadzieję że pozostali moderatorzy się zgodzą....

1. Nie piszemy postów w stylu "Było, szukaj", lecz podajemy link do rozwiązania/rozwiązanie, albo zostawiamy pytanie bez odpowiedzi.....
2. Nie czepiajcie się tak ortografi, szczególnie błędów w 1 wyrazie....nie mam nic przeciwko zwracaniu uwagi ludziom którzy robią 3 błędy w każdym wyrazie, ale pojedyńczy błąd każdemu może się zdarzyć ;-)
3. Do zwracania uwagi, bądź "Wyslij mi na maila aaa@bbb.xy" służy forumowy wynalazek jakim są prywatne wiadomości, jak i również kontakt przez IM'y ;p
4. Jeżeli uważacie że wątek powinien zostać zamknięty lub coś jest nie tak to klikajcie w "Zgłoś" obok postów....
5. Nazwy wątków...... nazwa musi świadczyć o zawartości wątku.....
6. Piszemy w miarę po polsku, żAdNycH takich tekstooff...... Kropki i przecinki w zdaniach...

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi niech wpisuje się w tym wątku. Liczę na konstruktywną dyskusję!
riddle
Czuję, że większość z punktów to odpowiedź do tych szybkich odpowiedzi. Jak kto chce to sobie je skonfiguruje - jak pisałem są one wyjęte z forum, na którym trzeba ostro działać.

Ja bym jeszcze dorzucił cytowanie - a raczej jego brak. Prawie brak. Jak post jest powyżej i na niego odpowiadamy, to jest bardzo mała szansa, że ktoś się wtrąci przed nas. Proszę - nie twórzcie drzewek z cytatów.

I bardzo proszę, żeby offtopiki były kasowane. Żadne wtrącenia, chyba że lekkie i podobne tematem. Żadnych czepiań się. Private Message jak coś. Fajnie jest wiedzieć, że osoba z którą się gada nie zacznie bluzgać, bo widzą ja inne, ale PM jest fair w stosunku do innych.

Nazwy wątków - ten też jest nazwany świetnie. wink.gif Nie można było tego dać jako komentarz, a w głównym napisać coś bardziej adekwatnego? smile.gif
riddle
Bardzo proszę, aby pole Opis tematu było wykorzystywane tylko gdy chcemy szerzej opisać co jest w temacie. Żadnego "j/w". "jak w temacie" albo "emotki" w forum Emotikony... w Wygląd. Proszę - nie róbmy śmietnika. To pole nie jest wymagane, żeby napisać post (można by dodać taki tekst mniejszą czcionką pod tym Opis tematu ..)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.