Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czarna dziura w katalogu
Konnekt | Forum > Inne > Strona Konnekt.info
atol
Przeglądałem katalog, przeglądałem dalej, i jeszcze raz przeglądałem i tak doszedłem do wniosku, po dłuższej refleksji że troszke tego mało... ba nawet nie wszystko jest. Nie bym sie czepaił ale brakuje kilku skórek do k.notify, zestawów wyglądu do K (był aż jeden ale zawsze brakuje) i pewno czegoś tam jeszcze brakuje jak znam życie (pewnie buram sie dlatego że poznikało to co ja stwożyłem i nie moge tego znaleść).
Why? Oh why dear God? wink.gif
riddle
Bo bardzo dużo z styli i zestawów było po prostu "piece of shit".
atol
rozumiem... ale cześc tych dobrych tesz poszło do lamusa...
Może powinno sie robić ocene i na tej podstawie wywalać z katalogu? Właśnie szukałem mojego skina świątecznego co go dałem do katalogu, format był a skin był bardzo udany (w mojej skromnej opini) a tu zonk :|
Sija
kazdy wywalony skin zostal poddany wczesniejszej ocenie, wiec jesli go nie ma, znaczy to, ze byl niegodny by skalac KATALOG tongue.gif
riddle
A ja jeszcze dodam, że na forum Wygląd można zapostować swój zestaw (w tym wypadku jeszcze raz) - nie zginie on, a jeśli (po poprawkach) będzie on dosyć dobry (tak, decyduje tutaj gust drużyny K) to ma szansę trafić do katalogu.

Napomknę jeszcze, że to bardzo dobry pomysł. Gdy pierwszy raz trafiłem do katalogu przy moim pierwszym, nieudanym, podejściu do Konnekta, to się przeraziłem. Właśnie niemożność znalezienia szybko czegoś ładnego i estetycznego spowodowało, że dałem sobie spokój z "brzydkim" oknem K.
Aule
No ale chyba nie powiecie, że żadna z wtyczek nie jest godna do bycia w katalogu? Nawet nie mówie o moich, bo te akurat mają prawo tam nie być wink.gif
atol
a moge odzyskac moje skiny które były niegodne... miałem formata i te niegodne skiny poszły sie pier...niczyć
Sija
katalog z wtyczkami nie mial racji bytu ze wzgledu na KPlugins, wiec zostal oprozniony.
Spass
mi się podoba rozwiązanie z wtyczkami w Katalogu (czyli ich brak + link do KPlugins). wtyczki powinny być w jednym miejscu, a strona KPlugins jest do tego idealna. tak powinno zostać moim skromnym zdaniem.
Aule
To jężeli już tak miałoby być to niech link w katalogu nie otwiera pustej stronki tylko od razu przenosi na kplugins.
KoSiarzPL
Popieram, popieram, popieram.

Proszę nie cytować posta, pod którym się bezpośrednio dopisujesz.
atol
ja mam zastrzeżenia do selekcji... niekiedy jest przeprowadzona poprostu bezsęsownie i zostawione są pozycje które można sobie samemu zrobić bez żadnego wysiłku :/
riddle
Atol, kTeam robi łaskę userKom, że pozwala im wrzucać rzeczy na forum a potem do katalogu. Miejsca to zajmuje o wiele więcej niż tekst posta. Jeśli tak bardzo chcesz, żeby było tego więcej, to pościągaj style z wiadomosc.info i podobnych stron, popytaj autorów o zgodę i popraw tak, żeby je można było dołączyć. Gusta są różne, ale to autorzy K mają prawo o tym decydować co tam dać. Bo wcale nie muszą. Czy sądzisz, że na adons.mozilla.org są wszystkie rozszerzenia do Ffoxa jakie wyszły?
atol
wiesz ja moge poprosić siebie by udostępnił mi moją skórke ale nie mam jej na dysku... niestety. Wiem że tutaj było wiec sie pytam czy jest do odzyskania.
Po wtóre dla mnie to jest chyba troszke głupie teraz bo wcześniej tez moderator musiał zaakceptować to co dodawane jest do katalogu. Dziwne że teraz takie coś pozostało powywalane jak wcześniej było akceptowane...

Edit - I nie używam foxa cool.gif
Olórin
Wcześniej akceptowane było wszystko, teraz będą tylko te najlepsze. Wszystko można natomiast wrzucać na forum....
hao
Teraz moderator musi sam dodać dodatek... Zastanowi się więc trzy razy zanim cokolwie doda smile.gif Postaram się później jakoś udostępnić usunięte dodatki (nadal są na serwerze)
atol
fajnie bo nie moge przeboleć jednego straty jednego skina...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.