Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ilość nowych postów na stronie głównej...
Konnekt | Forum > Inne > Forum Konnekt.info
Lwiczek
Witam,
na starym forum obok napisu "Przeglądaj nowe wiadomości" w nawiasie była podana liczba nowych wiadomości... teraz takowej informacji brakuje, a była przydatna.. Można by ją umieścić obok tekstu informującego o czasie ostatniej wizyty lub właśnie odnośnika do nowych postów...
lhs
Sam już o to prosiłem smile.gif
gilek
możecie kliknąć na "mój asystent" pojawia się okienko z informacjami, a w nich jest liczbę nowych, nieprzeczytanych postów smile.gif
lhs
Wiemy, wiemy - to nie to samo, jednak smile.gif
TaO
aaa to juz wiem czego mi tu brakowalo biggrin.gif
arkadyjczyk
I przydałaby się możliwość nie wyświetlania tych postów ze śmietnika. Strasznie ich dużo.
foxtwo
QUOTE(arkadyjczyk @ 7.05.2005 - 17:40)
I przydałaby się możliwość nie wyświetlania tych postów ze śmietnika. Strasznie ich dużo.
*

Dokladnie!
A mozliwosc wybierania co ma byc pokazywane albo brane pod uwage "jako nowe posty" ? (wyrazilem sie jasno? smile.gif )
np. nie chce zeby posty z kategorii CHECKY byly pokazywane, odznaczam to i po ponownym kliknieciu w POKAZ NOWE POSTY nie pokazuje mi juz postow w tej kategorii...?
Olórin
Znajdźcie/zróbcie odpowiedniego moda do IPB...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.