strona główna ok ale poddziały (takie jak change.log i katalog) leżą
moim zdaniem (zajmuje sie zawodowym tworzeniem stron oraz budową serwerow i ich obsługą) sytuacja jest karygodna ponieważ:
1. serwis konnekt.info nie jest prowadzony przez ludzi nieposiadających odpowiednich środków finansowych (wykupienie licencji ipb na forum kosztuje więc i na serwer porzadny was opanowie stać)
2. błąd popełniony jest w poszukiwaniu serwisów hostujących za darmo lub za reklamę .... nie znam szczegółów ale jak ktoś daje taki serwer na jakim stoji konnekt (ciagłe pady i awarie coraz częstrze) to moim zdaniem sytuacja taka zasługuje tylko na 2 rzeczy:
- info żeby od tej firmy serwera niewykupować
- właściciel strony -grupa stamina powin poczuć sie delikatnie mówiąc zawstydzona sytuacją w jakiej dopuszcza do teg by los strony www.konnekt.info zależał od łasku lub jej braku kogoś postronnego.
zakładając (praktycznie neimożliwą) sytuacje że pady są winą tylko i wyłacznie kodu źródłowego strony (dobry serwer powienien i tak "przetrzymać" taką sytuację) polecałbym neipowierzanie tworzenia strony osobom mającym 14 lat i umiejącym jednynie wklejać gotowy kod z źródeł ogólnodostępnych (szczerze mówiać to sie podcieram takimi źródłami bo gdy zastosowane w 60% to one sa powodem awarii

)
niechce obrażać nikogo z twórców ale ktoś nawalił trzeba dojś do tego kto ... i albo ta osoba sytuację naprawia albo "nie ma osob niezastąpionych" i honorowo powinna przyznać sie do błędu i odejść by dalej nie psuć....
Pamiętajcie że los konnekta jest ściśle powiązany z losem strony www.konnekt.info na której jak juzwcześniej sie skarżyłem nei ma zbioru WSZYSTKICH wtyczek.... strona macierzysta powinna o to zadbać ze względu na dobro projektu. jak ktoś wejdzie na stronę www.konnekt.info kierowany/a słowami "wejdź tam i ściągnij konnekta fajny problem" daje wam gwarancje ze przy takim stanie rzeczy po 15 minutach powie "pierdziele to nic sie neiładuje, zostaje pdzy gg//tlenie//aqq (czy innym)"... a chyba załozeniem konnekta jak i wszystkich programów tego typu jest ekspansja i przysparzanie mu nowych ZADOWOLONYCH użytkowników a nie masy osób zniechęconych nie samym programem ale wadliwie działającą stroną.
pragne zauważyć że konnekta uzywam od roku ale już na jego starcie chciałem sie przyłaczyć jednak zniechęciły mnie błędy i neidorobienia strony (40%) i samego programu (60%)