Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KPlugins
Konnekt | Forum > Inne > Strona Konnekt.info
yenk
Witam,

Chciałem wyrazić swoją opinię nt. jednego z gorszych pomysłów - mianowicie stworzenie strony http://www.kplugins.net. Zawsze do przeglądania wtyczek używałem strony konnekta - było mi najwygodniej. Teraz, na KPlugins mało co jest. Zrobił sie jeden wielki bałagan, którego nikomu sie nie chc e sprzątać. Nikt, totalnie nikt nie sie tym nie zajmuje. Możliwe, że ktoś taki jest - tego nie widać. http://www.kplugins.net/plugins-advanced.xml - nawet protokołu GG nie można ściągnąć... Owszem - mogę używać wtyczki kUUpdate, którą zresztą używam. Zawsze lubiałem przeglądać nowości na stronie www. Teraz sie wszystko rozpadło - od czasu do czasu trzeba googlować za potrzebnymi wtyczkami.

Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących, a zarazem dziękuję za kawał dobrej roboty wink.gif,
Yenk

PS: Mam jeszcze pytanie - czy ktoś wie, kiedy ujawi się wtyczka do obsługiwania IRCa? Bardzo przydatna, jedna z bardziej przydatnych, jak dla mnie wink.gif Trzeba zmotywować autorów wink.gif
Sija
wtyczka do IRCa ? czytaj forum, motywuj nixa.

co do KPlugins, osmiele sie nie zgodzic, poniewaz powielanie wtyczek w 2 miejscach [katalog + KPlugins] nie mialo zadnego sensu - to byl dopiero balagan [rozne wersje, itd.]. niektorych wtyczek z KP nie da se sciagnac poniewaz sa one tylko na centralce, co jest zreszta jasno napisane, wiec win siebie za brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, a nie autorow. nie wiem tez o jakim balaganie mowisz. no i fakt, ze nikt sie tym nie zajmuje, bo sklad nie zmienil sie prawie od roku czy dwoch, wiec chyba nie sadzisz, ze nam wszystkim chce sie az tak bardzo ?
ved
Centralka cenrralka, moze i wygodne ale na pewno nie jest to dobre. Nie ma mozliwosci downgrade'a jesli nowsza wersja nie dziala. Wtedy przydatne staje sie cos jak kplugins ze WSZYSTKIMI wersjami, bo nawet na forum starsz elinki czasem umieraja i trzeba wrecz polowac za wtyczkami (jak ja ostatnio za starsza wersja kAway2:/
Mucha
kPlugins było chyba po to żeby łatwo można było przeglądać źródła, a nie jako pobieralnia wtyczek, zresztą jaki sens odkopywać ten temat....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.