KoSiarzPL
2.06.2005 - 01:46
Co myslicie nad kolejnymi kategoriami w dziale problemy. Według mnie jest tam teraz smietnik. Przydalo by sie dorobic tam kategorie "Wtyczki" a w niej kolejne podkategorie do kolejnych (wazniejszych) wtyczek. W ten sposob ludzie zajmujacy sie odpowiednimi wtyczkami mieli by ulatwione zdanie.
dulek000
2.06.2005 - 04:29
Śmietnik to był przed nowym forum.
Ale i tak teraz jest problem - zauważ ile raportów błędów jest w dziale Dodatki -> Wtyczki. Tam mają być sugestie i raporty developerów.
Ja wole jak raport bledu jest wątku mojej wtyczki, a nie gdzies w problemach - łatwiej znalezć. Można by również potworzyć wątki "Nazwa_wtyczki - problemy" a obecne przekonwertowac na "Nazwa_wtyczki - dyskusja ogólna". Do wtyczek większych (gg,jabber,kiev) osobne forum jest jednak lepszym rozwiązaniem.
KoSiarzPL
2.06.2005 - 16:04
Gdyby istnialy oddzielne kategorie dla pewnych wtyczek to jeden blad byl by jednym tematem. Zamkniecie tematu by oznaczalo rozwaizanie problemu.
Zgadza się, forum Problemy na podfora dot. niektórych wtyczek, ale co zrobić z resztą wtyczek ?
KoSiarzPL
5.06.2005 - 19:51
podforum > wtyczki - tu zglaszasz problemy do wtyczek
podfora w forum > wtyczki dla bardziej znanych wtyczek
beosia
19.05.2006 - 21:00
Mam propozycję: ponieważ zebrało się już kilka programów okołokonnektowych (boneshaker, kombinator, kList, kStyleViever - nie wiem czy są jeszcze jakieś inne) więc może można stworzyć dla nich osobny dział np. w Dodatkach lub gdzieś gdzie to będzie logiczne. Prawdopodobnie lista takich programów, które nie są wtyczkami, a odnoszą się bezpośrednio lub pośrednio do konnekta będzie w przyszłości rosła (miejmy nadzieję).
Nie zakładałam nowego tematu bo ten wydawał mi się odpowiedni
KoSiarzPL
20.05.2006 - 06:50
Też o tym myślałem i oczywiście przychylam się do tej propozycji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.