Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Centralki
Konnekt | Forum > Inne > Strona Konnekt.info
mgr.Dlugi
Nalezalo by zajac sie centralkami, naprzyklad w centralce beta znajduje sie stara wersja KONNferencji, podczas gdy juz dawno wyszla wersja 0.1.0.6
Olórin
I wrzucić poprawione skrypty sms...
Quattrox
QUOTE(Olórin @ 11.06.2005 - 14:08)
I wrzucić poprawione skrypty sms...
*

to juz powinno byc dawno temu zrobione bo drazni mnie wysylanie smsow przez tlena
KoSiarzPL
Prawde mowiac to ja nie mam pojecia dlaczego Hao nie zwraca uwagi na tak istotne elementy :/
Przemekc1
Jak tu się pojawiłem na forum to jakoś inaczej było. Wszystko najnowsze było na centralkach aktualizacje nawet codziennie. Eh, stare dobre czasy biggrin.gif smile.gif
hao
Być może ma to jakiś związek ze zbyt dużą liczbą rzeczy na głowie blink.gif

Poza tym po betowych zmianach w update.dll i problemach z serwerem powstał spory bałagan w centralkach, którego rozwikłanie było potrzebne żeby główne centralki zaczęły działać jak należy...
Dzisiaj przysiadłem i zrobiłem... Bramki są na swoim miejscu, nie powinno być problemów z plikiem upd.exe...
KoSiarzPL
Powiem tylko "Brawo, brawo, brawo" smile.gif
joshua
ja mam nowe nurtujące pytanie. która wersja cheky jest nowsza, i dlaczego jest tak oznaczona. na centralce beta jest checky(bez oznaczeń), a na kplugins jest checky 1.1(albo jakoś tak) - którą ściągać, która nowsza?
hao
Wtyczki oznaczone jako "Stamina" w najnowszych wersjach są zawsze na centralce beta...

Najnowszy checky to 1.3.2
k3mpa
hmm... to może wyznaczyć jakomś odpowiedzialną osobe smile.gif i niech aktualizuje smile.gif
arct!c
jestem stanowczo za! Niech jedna osoba 'dostapi zaszczytu' aktualizowania na bierzaca centralek. Zeby zawsze znajdowaly sie tam najnowsze pliki, a nie stare, podczas gdy na forum sa juz nowsze tongue.gif

update.
Proponowalbym oglosic konkurs smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.