Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Napisz nowy temat"
Konnekt | Forum > Inne > Forum Konnekt.info
etet@tenbit.pl
Co to za bzdura zeby przycisk wysylajacy nowy post nazwac "Napisz nowy temat" !

Mi sie to kojarzy z wyczyszczeniem wszystkich pol tak zeby mozna bylo od nowa pisac a nie wyslaniem tego co juz jest napisane !
StrozeR
Nowy post czy nowy temat ? Czy Ty człowieku odróżniasz jedno od drugiego ? Wszystko jest dobrze sformułowane, jak piszesz nowy temat to masz do tego odpowiedni przycisk o nazwie "Napisz nowy temat", a jak piszesz posta to masz "Dodaj odpowiedź.

Jak już nie masz się czego czepiać to jedź na dyskotekę pozaczepiać łysych panów w dresikach zadając pytanie: "Dlaczego tu są trzy paski a nie cztery?"

Miłej zabawy.
Masza
dlaczewgo nie mam uprawnien jak je zdobyc do pisania tematów???

edit:
no nie nawet nie mozna sie podpisywac pod postami (odpowiadac) w niektorych działach , przegieliscie z tym z lekka...bez sensu to jest...
alberht
jeżeli temat jest zamknięty, to nie można, w niektórych działach posty są moderowane (muszą czekać na zatwierdzenie moderatora) i tyle
riddle
A na niektórych forach nie możesz napisać nowego tematu, bo nie masz uprawnień (np. tylko twórcy K mają)
Przemekc1
A czy czasem nie odpowiadasz na usunięte posty rolleyes.gif Podaj jakiś przykład
NelQ
Słuchajcie dawno mnie nie było na forum, czy są działy w których dodawane tematy są poddawane moderacji przed dodaniem??
psota
Tak są np. checky, bramki SMS
NelQ
A "Dodatki > Wygląd > Emotikony" ??

I jeszcze jedno - mam problem ponieważ chciałem zająć się listą wtyczek (KLIK) ale nie mogę dodawać postów sad.gif
hao
Tu jest Twoja lista ze zmianami...

http://www.konnekt.info/forum/index.php?showtopic=68
psota
Konnekt | Forum > Dodatki > Wygląd

"Zasady postowania na forach Wygląd

Na tym forum zgłaszamy propozycje dodatków zmieniających wygląd Konnekta.

Wszystkie posty na tym forum są moderowane!"
Guest
hao- dzięki
psota - sorki, nie zauważyłem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.