Witam od kilku dni coraz częściej wyświetla mi się ten:

komunikat przy próbie wejścia na forum :] Nic w tym nie było by dziwnego gdyby forum było obciążone ale w tym czasie liczba użytkowników była niska.
dulek000
8.09.2005 - 16:05
Przez ten napis oszaleć można...
Przemekc1
8.09.2005 - 16:33
To samo mam równiez przy pisaniu postów i zakładaniu tematów.
@ndy pare minut temu chciałem założyć IDENTYCZNY temat ale oczywiście miałem napis "Serwis chwilowo niedostępny, sppróbuj za chwilę" i dałem spokój. Na serio
W ogóle odświeżanie stron od pewnego czasu trwa zdecydowanie dłużej, niż dawniej...
Może to przez Ask Jeeves?
Tak. To napewno przez
Ask Jeeves 
Wiedziałem, że coś mi tu nie gra...
Jak dla mnie to raczej jest spowodowane chwilowym przecciazeniem lacza/forum
Przeciążenie serwera, pamiętajcie że nie jesteśmy sami na tej maszynie.
Nie nie... Któryś ze skryptów za długo się wykonuje zapychając pulę dostępnych interpreterów PHP i na razie nie mogę dojść który... Prosiłbym o info gdy sytuacja się zdecydowanie poprawi (będą wyłączane różne skrypty które chodzą na naszym koncie równolegle, poza stroną i forum rzecz jasna)...
Jak widzę - "dzięki" skryptom nawet
hao palnął podwójnego posta
hao - czy powyłączałeś już jakieś skrypty? Dzisiaj w ciągu godziny zaliczyłem już kilka "chwilowych niedostępności serwisu"...
Tak, conieco było wyłączone, ale w takim razie niewiele to dało :| Znalezienie winowajcy może być niestety szalenie trudne...
Thinker
12.09.2005 - 11:57
no dzisiaj dalej forum chodzi koszmarnie
Jest dobrze - dzisiaj (czyli wczoraj) nie zaliczyłem ani jednej niedostępności
Ja chyba od 3 dni nie miałem problemu
dulek000
20.09.2005 - 15:28
Dzisiaj wróciło.
Od ok. 3 dni zaczą wyskakiwać do kilku razy dziennie...
mgr.Dlugi
29.09.2005 - 13:55
aaaaaaa ten komunikat znowu tu jest
wizard3k
29.09.2005 - 16:21
Przed chwila mialem ten malowniczy komunikat.. Dostarczyl mi tyle samo radosci co Blue Screen >_<
Niestety problem wrócił
Przed chwila to samo mialem, BTW nie jest to cos z serwerami ETAPU? Bo wchodzac na inna strone bedaca na ich serwie to samo mialem...
Forum na nowym serwerze chodzi jak burza - po wczorajszych hecach różnica jest dramatyczna
EDIT: Tylko znowu pojawił się ten koszmarek:
"Ostatni post przez:" oraz (na stronie głównej) samo
"Przez:"...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.