Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Serwis chwilowo niedostępny, sppróbuj za chwilę"
Konnekt | Forum > Inne > Forum Konnekt.info
@ndy
Witam od kilku dni coraz częściej wyświetla mi się ten:
user posted image

komunikat przy próbie wejścia na forum :] Nic w tym nie było by dziwnego gdyby forum było obciążone ale w tym czasie liczba użytkowników była niska.
dulek000
Przez ten napis oszaleć można...
Przemekc1
To samo mam równiez przy pisaniu postów i zakładaniu tematów.

@ndy pare minut temu chciałem założyć IDENTYCZNY temat ale oczywiście miałem napis "Serwis chwilowo niedostępny, sppróbuj za chwilę" i dałem spokój. Na serio
lhs
W ogóle odświeżanie stron od pewnego czasu trwa zdecydowanie dłużej, niż dawniej...
psota
Może to przez Ask Jeeves? tongue.gif
Spass
Tak. To napewno przez Ask Jeeves wink.gif Wiedziałem, że coś mi tu nie gra...
TaO
Jak dla mnie to raczej jest spowodowane chwilowym przecciazeniem lacza/forum
Olórin
Przeciążenie serwera, pamiętajcie że nie jesteśmy sami na tej maszynie.
hao
Nie nie... Któryś ze skryptów za długo się wykonuje zapychając pulę dostępnych interpreterów PHP i na razie nie mogę dojść który... Prosiłbym o info gdy sytuacja się zdecydowanie poprawi (będą wyłączane różne skrypty które chodzą na naszym koncie równolegle, poza stroną i forum rzecz jasna)...
lhs
Jak widzę - "dzięki" skryptom nawet hao palnął podwójnego posta tongue.gif
lhs
hao - czy powyłączałeś już jakieś skrypty? Dzisiaj w ciągu godziny zaliczyłem już kilka "chwilowych niedostępności serwisu"...
hao
Tak, conieco było wyłączone, ale w takim razie niewiele to dało :| Znalezienie winowajcy może być niestety szalenie trudne...
Thinker
no dzisiaj dalej forum chodzi koszmarnie
lhs
Jest dobrze - dzisiaj (czyli wczoraj) nie zaliczyłem ani jednej niedostępności smile.gif
NelQ
Ja chyba od 3 dni nie miałem problemu smile.gif
dulek000
Dzisiaj wróciło.
@ndy
Od ok. 3 dni zaczą wyskakiwać do kilku razy dziennie...
mgr.Dlugi
aaaaaaa ten komunikat znowu tu jest
wizard3k
Przed chwila mialem ten malowniczy komunikat.. Dostarczyl mi tyle samo radosci co Blue Screen >_<
NelQ
Niestety problem wrócił sad.gif
ORI
Przed chwila to samo mialem, BTW nie jest to cos z serwerami ETAPU? Bo wchodzac na inna strone bedaca na ich serwie to samo mialem...
lhs
Forum na nowym serwerze chodzi jak burza - po wczorajszych hecach różnica jest dramatyczna wub.gif

EDIT: Tylko znowu pojawił się ten koszmarek: "Ostatni post przez:" oraz (na stronie głównej) samo "Przez:"... sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.