Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: gg.dll 1.7.1
Konnekt | Forum > Developerzy > Beta
hao
Kolejne gg.dll tym razem:

+ przywrócone importowanie kontaktów "bez sieci"
+ import kontaktów nie zmienia już naszych danych osobowych
^ import/eksport kontaktów w najnowszym formacie (działają wszystkie pola, włącznie z ustawieniami dźwięku i ukrywaniem)
+ poprawka nieprawidłowych czasów nadejścia wiadomości

Jak poprawiać to wszystko smile.gif

Proszę o ekstremalnie szybkie testy wszystkich możliwych funkcji gg.dll

Zwłaszcza eksport/import w różnych kombinacjach... Jutro chcę zaktualizować pełną paczkę o poprawki z gg i jabbera...
GieSu
hm smile.gif dziwne apropo tej aktualizacji bibliotek GG na wersje i 1.7 oraz 1.7.1 konnekt wogole nie chce mi sie polaczyc .. z serwerami.. moze ktoś rowniez ma taki problem?
Davka
Mi działa.
ORI
Ja mam jeszcze bug z konferencja tzn. jak przychodzi nieznana konferencja od numeru ktorego nie mam na liscie jest ona ignorowana, w opcjach pluginu od konferencji mam ustawione ze wszystkie konferencje sa dozwolone, nawet od osob ktorych nie mam na liscie... Dzieje sie nawet wtedy kiedy mam 1 osobe znajoma w konf a drugiej nie znam, to widze wiadomosci tylko osoby z mojej listy. Opcje nie pokazywania wiadomosci od nieznajomych mam wylaczona, na prozno moge szukac tych wiadomosci w historii, nie ma ich tam nawet...
NelQ
Eksport oraz import działają poprawnie (nr gg, maile, nr kom, kontakty bez nr gg)
struthio
a ja mam taka dziwna przypadlosc
jak w wyszukiwarce kontaktow zaznacze ze maja byc kobiety to znajduje mezczyzn i na odwrot jak zaznacze mezczyzn to znajduje kobiety ...
stanmar
QUOTE(struthio @ 17.09.2005 - 01:37)
a ja mam taka dziwna przypadlosc
jak w wyszukiwarce kontaktow zaznacze ze maja byc kobiety to znajduje mezczyzn i na odwrot jak zaznacze mezczyzn to znajduje kobiety ...

potwierdzam, Zauwazylem dokladnie to samo
Aule
Tak jest co kilka wersji wink.gif
marekwroc
skad wziac ta wersje gg.dll? w kuptade ciagle wersja 14...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.