Poprawiłem płeć w wyszukiwaniu...
dulek000
17.09.2005 - 13:05
To bardzo często jest poprawiane
ja mam pewien problem z tą wersją wtyczki:
łączę się z internetem przez sieć w bloku, w którym mieszkam... mam sąsiada, który często coś ściąga i ping automatycznie wtedy jest duży... a gdy ping jest duży to moge czekać nawet 30 minut aż m się połączy z siecią gadu-gadu... zaś gdy łączę się przez zwykle gadu-gadu to trwa to krócej niż minuta
Olórin
27.10.2005 - 20:43
Spróbuj poeksperymentować z listą serwerów (dostepna w zaawansowanym interfejsie)
było to 1. rzeczą jaką zmieniałem... za każdym razem to samo... poza tym jak HUB działa to powinien na najmniej obciążony serwer mnie wpakować... a i tak nie łączy

więc musze od czasu do czasu na GG siedzieć
Mam error w 1.7.2
Wyciagam kabel do netu
konnekt kilka razy probuje sie polaczyc az tu w koncu poddaje sie
i w tym momencie wyskakuje krytyczny blad
w watku gg.connect
ze access violation - proba pisania/czytania(nie pamietam) adresu 4.
Wyglada mi to jakby ktos zapomnial w ktoryms momencie przy przypisywania magicznego operatora referencji "&" albo dereferencji *, zalezy co robil.
Blad ciezko mi odtworzyc bo czasem konnekt poddaje sie szybko, a wtedy nie ma errora.
czy wtyczka gg nie bedzie dalej rozwijana ?
MarekGda
17.06.2008 - 10:04
QUOTE(sid @ 1.07.2006 - 14:46)

czy wtyczka gg nie bedzie dalej rozwijana ?
Jestem w szoku, używam konnekta od kilku lat, a brak jakichkolwiek prac nad nim przy jednoczesnym aktualizowaniu GaduGadu mnie denerwuje. Lada dzień konnekt pewnie przestanie działać z wtyczką GG...
Nazgul20
20.06.2008 - 13:15
adrian_007
21.06.2008 - 10:27
nie warto tracic czasu - trup lezy i gnije.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.