Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: update.dll 2.7
Konnekt | Forum > Developerzy > Beta
hao
Witam,

Przede wszystkim poprawki 3 błędów krytycznych związanych z tym samym problemem w kodzie... Niejako przy okazji poprawiły się wyskakujące informacje o błędzie po anulowaniu pobierania...

Koniecznie sprawdźcie jak działa pobieranie... Koniecznie na różne sposoby... Kto ma firewalla niech na przykład w trakcie ściągania wyłączy sieć, albo odłączy kabelek... cokolwiek... Czasu jest mało bo nowa paczka wychodzi najpewniej jutro...
Aule
"Wystąpił błąd podczas pobierania pliku xxx -". Takie coś sie pojawia przy zerwaniu połączenia w czasie ściągania. Nie ma krytyka.
Davka
Ja mam ciągle SDK -Źródła - Nagłówki na liście mimo że popbrałem to 10 razy.

EDIT: Już niknęło. Ktoś poprawił? biggrin.gif
hash
Jednorazowy niekrytyczny blad na centralce KPlugins
potem jak zwykle chce pobrac ggimage, ktore juz mam.
mrowkab
U mnie problem pojawił się wczoraj jeszcze inny... po pobraniu świeżej paczki i odpaleniu konnekta pojawia mi się błąd o źle działającym... a raczej nie znalezieniu pliku SMemoty.dll po czym prosi o automatycznie wyłączenie wtyczki kUpdate.
rotorek
Zrobiłem najnowsza aktualizacje konnekta i zaraz po ponownym uruchomieniu dostałem błąd

"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono SMemory.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem"

tym samym nie ładuję się Update.dll
fajans82
QUOTE(rotorek @ 21.09.2005 - 07:38)
Zrobiłem najnowsza aktualizacje konnekta i zaraz po ponownym uruchomieniu dostałem błąd

"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono SMemory.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem"

tym samym nie ładuję się Update.dll
*

Mam dokładnie to samo :]
hao
Zobaczcie czy w katalogu data\dll siedzi plik smemory.dll i dajcie znać... Jakie macie windowsy? Z jakich wersji aktualizowaliście Konnekta?

Proponuję zainstalować Konnekta z mini paczki (nadinstalować na aktualny). Nic nie stracicie, dograją się tylko brakujące pliki...

mrowkab
Pliku smemory.dll w katalogu data\dll nie ma.

Windows XP aktualizacja z wersji .137

Dopisze co sie dzieje po ponownej instalacji...

edit: nadinstalowałam i teraz wszystko działa poprawnie
marekP
Miałem ten sam problem w W2000. Pobrałem "Pełna paczka - 0.6.22.137" ze strony download i zainstalowałem konekta ponownie. Problem zniknął. cool.gif
Polecam w prawie każdym widwowsie ( mad.gif mad.gif )to samo.
Pozdrawiam
Marek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.