Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pisanie postów / wykonywanie akcji
Konnekt | Forum > Inne > Forum Konnekt.info
riddle
Jak wiemy od jakiegoś czasu dręczy forum błąd "Serwis chwilowo niedostępny, spróbuj za chwilę I teraz jedna ważna wiadomość:

Jeśli napisaliście posta, klikacie Wyślij i dostajcie ekran to do jasnej anielki wrócić się do forum i sprawdzić czy nie ma Waszej odpowiedzi tam. Nie wysyłać 2x. Na 98% Wasz post tam będzie, oznaczony jako nieprzeczytany.

To się tyczy wszystkich akcji - wysyłanie PM, kasowanie postów, zamykanie tematów. To, że dostajemy komunikat nie znaczy, że serwer nie wykonał żądanej akcji.

Sprawdzajcie czy post został wysłany, cholery można dostać jak trzeba kasować duble, napotykając oczywiście problem z serwerem. Trwa to wieki.
lhs
A może włączyć zwykłym userom możliwość kasowania własnego, ostatniego, posta w temacie? Tak jak to na starym forum było? Sam wielokrotnie z tej możliwości korzystałem. I wiem, że teraz niektórzy też zauważają, że im się podwójnie wysłało - i skasować nie mogą, więc piszą modreporty...
NelQ
IMO bardzo dobry pomysł. Też mi tego brakuje.
psota
Czy nie ma przypadkiem jakiegoś skryptu w IBP który by blokował 2 takiesame posty?
zimaq
Można też tak...

A mod do zwlaczania podwójnych postów też gdzieś był, ale nie potrafie teraz znaleźć ;p
Olórin
Narazie czekamy na update forum wink.gif
Fanatyk
Jak już przy sprawach tech. jesteśmy to jeszcze przy szybkiej odpowiedzi jest okienko od subskrypcji tematu (afair) a nie jest opisane.
Proponuje albo je opisać albo usunąć smile.gif
zimaq
QUOTE(Olórin @ 10.10.2005 - 23:16)
Narazie czekamy na update forum wink.gif
*

Do 2.1? Ale tam jest ohydny WYSiWYG - przekombinowali z nim... dry.gif
riddle
zimaq: Przywykniesz. smile.gif
Fanatyk
QUOTE(zimaq @ 11.10.2005 - 15:25)
Do 2.1? Ale tam jest ohydny WYSiWYG - przekombinowali z nim...  dry.gif
*

jak jest podobny do tego z vB to raczej ciężko będzie przywyknąć dry.gif
Olórin
Jak już wam sie post wyśle drugi raz, to korzystajcie z funkcji "Zgłoś post do moderatora"! Nie edytujcie posta wpisując w treści "prosze moda o skasowanie...."
Inga
.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.