ale ostatnio bardzo niemilo sie zrobilo na waszym forum..a tak je zawsze cenilem...konnekta, forum kazdemu polecalem...ze dobra pomoc, niezly support, ciagle aktualziacje itp. wsyztso na miejscu..
teraz co drugi post usuwacie...
w czym to wam przeszkadza, conajwyzej nie zostanie on przecyztanie i "zejdzie" na dół...co za problem ???dlaczego od razu smietnik...
Te wasze ograniczenia, przeginacie troche...
prawie nic tu nie mozna napisac teraz...po co wogole to forum ? Tlyko dla was, dla developerów?
Przemyslcie to.
usuwaniem postów...heh...żenujące...żeby jeszcze byly tam jakies teksty obrazające kogos czy cos...
zawiodlem sie na was...
bardzo niemila obsluga tu jest...
dulek000
26.10.2005 - 18:26
Myślę, że mówisz o usunięciu Twojego posta o niewidoczności - to, co było wałkowane około 1000 razy jest usuwane. Logiczne.
P.S. A kod wtyczki od niewidoczności jest na forum. Wystarczy sobie skompilować.
dzięki...mam duzo osob ktore wlasnie siedzą TYLKO na statusach ukrytych..nigdy nie wlaczaja dostepnych, wiec potrzebneby mi to bylo bardzo.
// Cytat wyciąłem - SORRY
PinBack
26.10.2005 - 18:49
tez uswiadczylem tej niemilej atmosfery, trzeba sie przyzwyczaic ze konnekt ma takie forum :]
jiobel.
26.10.2005 - 18:51
To sobie poczytaj forum. Przecież ten temat, jak już pisano wyżej, był wałkowany tysiące, miliony, miliardy... (poniosło mnie ;-)) razy.
niemilej atmosfery ? ymm nie znam, forum K. jest jedyne w swoim rodzaju... ma b.dobrych modow i dlatego jest niemila atmosfera ? nie sadze - powiedzcie lepiej ze nie chcialo wam sie kozystac z szukajki i walicie na slepo posty, a co... poprostu stresuje was to ze ktos dba o porzadek na forum i przez to zostaja skasowane wasze posty... to jest godne pozalowania.
Olórin
26.10.2005 - 18:57
Czy ktoś powie że przed zmianami była lepsza atmosfera? Wtedy sie dublom nie było co dziwić - nie dało się niczego znaleźc...staramy się jakoś filtrować zbędne wątki... jak widać niektórzy wolą nieład i bałagan, no cóż....muszą znaleźć sobie jakieś inne forum ;]
QUOTE(Olórin @ 26.10.2005 - 19:01)
no cóż....muszą znaleźć sobie jakieś inne forum ;]
ok. jest duzo alternatyw...
niggdy tutaj tak nikt nie odpowiadal..lekceważąco...
Przyzwyczailiscie mnie do milej obslugi (jaka byla na poczatku gdy sie rejestrowalem)
dzieki.
Masza - zagryź zęby i... zostań
Może jest niemiła atmosfera na forum, ale za to można sie tutaj dużo dowiedzieć. Nie tylko o konnektcie.
Jaka niemiła atmosfera? Nie licząc usuwania postów, które nie wnoszą nic do tematu, albo były tysiące razy, atmosfera sie nie zmieniła.
wizard3k
26.10.2005 - 19:41
Z tą nauką to prawda, nawet ortografię można podnieść

. Prawdą jest, że forum konnekta, jest forum dla specjalistów w programowaniu, malo kto inny może tu się udzielać. Trzeba być naprawdę dobrym programistą i koderem, aby tutaj wywyższyć się (chyba dobrego zwrotu użyłem

). Ale ci nieumiejący, mogą się zacząć tym interesować, mają motywacje. Tyle mojego. A co do obsługi, mi się wydaje, że forum jak każde inne, jest małe (^^) więc jeszcze w miare porządek można utrzymać, jak się rozrośnie zaczną sie schody

.
QUOTE(lhs @ 26.10.2005 - 19:20)
Masza - zagryź zęby i... zostań

no taak nie mam i nie mialem nigdy zamiaru "odchodzić"

skasowano mi juz nie jeden post...myslalem ze w zlym dziale jest...napisalem w odpowiednim to tez go usunięto...
..ale skoro osoba tworząca ten program zaleca mi zmiane forum...
... to drugi moderator zaleca ci pozostanie. Więc jest 1:1 na razie
hihi

no luz..ale fakt jest faktem, ze naprawde macie troche za duzo ograniczeń...
przeciez adres tej strony nie posiada .gov

na końcu
// Cytat wyciąłem.
Staraliśmy się o
.gov - nie wyszło, nie wiadomo czemu

A tak na poważnie - o wykrywaniu niewidoczności było już naprawdę do znudzenia, ja osobiście jestem *zdecydowanie* na NIE (o czym już wielokrotnie pisałem) - i gdyby ktoś tych dwóch twoich postów nie wywalił przede mną, zrobiłbym to sam...
spoko to bylo tylko pytanie, mogliscie od razu tak napisac

szkoda troszke bo fajna ta opcja...jak sie ma wieeeluuu znajomych co siedza TYLKO na ukrytym
// Cytat wyciąłem - prosimy nie cytować całego ostatniego posta w temacie.
arct!c
26.10.2005 - 20:37
zmien znajomych, albo dzwon do nich telem. - by lhs ;D (wersja uprostrzona, z tym samym przekazem ;D)
Nie wiem co szkodzi, że znajomy na ukrytym siedzi? Pewnie ma powód, może czasu niema na rozmowe. Na jabberze po to jest nie przeszkadzać, ale GG to za prosty protokół i jedynym sposobem jest status ukryty.
Jakie 1:1? 2:1 żeby został
I małe sprostowanie, Olórin nie jest twórcą programu, jest nim hao.
arct!c - pełna wersja:
"Zadzwoń do nich. Telefonem". Bardzo proszę nie zmieniać cytatu
QUOTE(lhs @ 26.10.2005 - 21:10)
arct!c - pełna wersja:
"Zadzwoń do nich. Telefonem". Bardzo proszę nie zmieniać cytatu

dobre dobre

nie no spoko...skoro nie mozna to nie mozna

ok :]
Masza - trzy razy już ci dawałem do zrozumienia, że nie cytujemy całego ostatniego posta w temacie (o tym też już było wiele razy

) - zaraz pierwsze ostrzeżenie zaliczysz
arct!c
26.10.2005 - 21:16
a później mówią ze mod zły...
Olórin
26.10.2005 - 21:20
Ej? Czy ja kogoś wyganiam? Ja tylko stwierdzam że jak komuś cos sie tu nie podoba to nie będziemy za nim płakać!
To naprawde jest wkurzające kiedy widzi się to samo pytanie po raz dziewięc tysięcy pięcset osiemdziesiąty czwarty.... reakcja jest oczywista ;]
riddle
26.10.2005 - 23:09
Masza: Uwierzysz, że forum w 85% jest dla deweloperów? Dział dodatków dla Konnekta i hydepark jest dla nas, userów. Reszta to wsparcie dla rozwijania programu. Nie można widzieć „Problemu” (dlatego nie ma forum Pytania, jest tylko aktualizowane FAQ forumowe i faq.konnekt.info) trzeci, czwarty raz, bo się bałagan robi.
Forum poświęcone jakiemuś programowi jest w większości dla osób rozwijających ten program, czy to się Ci podoba czy nie.
po prostu keidys tu bylo przyjemniej...a teraz widze nawet o glupi cytat sie doczepiacie...
dobra eot...
milego dnia.
Bo kiedyś było nas mniej

Riddle, forum wcale nie jest dla rozwijających program, forum jest dla wszystkich którzy z niego korzystają, przynajmniej powinno być :] Problem w tym, że niektórzy nie do końca potrafią z niego korzystać a potem się burzą
arct!c
27.10.2005 - 09:38
A cytowanie ostatniego posta w całości to po prostu zaśmiecania :-)
super_ip
27.10.2005 - 10:53
Zgadzam sie z Masza ze forum ma za duzo ograniczen i jest raczej dla tworcow i deweloperów a zwykli userzy niewiele moga tu zdzialac, a niezarajestrowani to prawie nic ( sprawa chocazby szukarki, gdzie juz barlem udzial w dyskusji na ten temat) co do cytowania ostatniego watku to nie zawsze sie sprawdza i nie bardzo rozumie dlaczego to jest zasmiecanie forum natomiast powracanie czy walkowanie juz instniejacych watkow moze chyba miec sens i tym samym zmobilizuje wtyczkopisarzy do napisania wtyczki(ek) o ktore chodzi uzytkownikom przeciez chyba w koncu o to chodzi aby jak najwiecej osob uzywalo K a bez jego coraz wiekszej funkcjonalnosci i bez dostepu do informacji ( nie kazdy chce brac udzial w dsykucji na forum i nie kazdy ma czas na czytanie setek postow zeby znalesc jedna informacje) chyba to sie nie za bardzo uda.
Olórin
27.10.2005 - 17:57
natomiast powracanie czy walkowanie juz instniejacych watkow moze chyba miec sens i tym samym zmobilizuje wtyczkopisarzy do napisania wtyczki(ek) o ktore chodzi uzytkownikom
Można odpostować w istniejącym wątku.
ja tak zorbilem na poczatku..w podobnym wątku..i tez go wywaliliscie...
// Cytat wyciąłem.
No właśnie - dopisałeś się w wątku, który nie dotyczył wykrywania niewidoczności (wtyczka GetToKnow). Już sam ten fakt był wystarczający, żeby posta wywalić.
Każda społeczność wypracowuje swoje własne zasady - może spróbuj po prostu nasze zasady zrozumieć.
arct!c
27.10.2005 - 20:37
rzekłbym "grupa społeczna".
A jak myślisz jakby wyglądalo to forum gdyby nie było modów? Jeden wielki chaos, gdzie nic nie można znaleźć.
Nie twierdze, że wszystko jest 'spoko git' ale trzeba sie do tego przyzwyczaić i zacząć żyć tym 'rytmem'. A przede wszystkim nie obrażać sie i nie robić afery z tego jak modek usunie Ci posta
piszac odnioslem sie do linuksowego kadu przeciez....jako ze w tym programie realizuje obie te funkcje jedna wtyczka, dlatego tam sie dopisałem...
byl najbardziej zblizony do tego...
Obsługa tutejszego forum jest abrdzo miła, bo na
pewnym innym forum taki temat jak ten by po prostu znikł bez pamięci...
arct!c
27.10.2005 - 21:47
a piszacy go zebralby pewnie jeszcze bana ;D Wiec ciesz sie ze 'modzi' 'podniesli rekawiczke' (przyjeli wyzwanie :F)
riddle
27.10.2005 - 23:25
Zamykam. Dyskusja nie tyle jest bezowocna, co wyczerpana.
Jeśli coś ma któraś ze stron do dodania,
PM me plz.
co by się też tyczyło mod-notyfikacji
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.