Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pokaz przedpremierowy :)
Konnekt | Forum > Inne > Gadżety Konnekt.info
hao
Pod adresem http://konnekt.spreadshirt.net mieści się nowy sklepik z Konnektowymi gadżetami!
Nie jest jeszcze oficjalnie otwarty, jego wygląd i asortyment może się zmienić, ale spokojnie możecie oglądać, komentować, podrzucać propozycje rezczy, którymi jesteście zainteresowani, oraz oczywiście kupować, bo jest to już możliwe.

Otwieram go przedpremierowo, bo tylko do końca listopada, możecie zrealizować bon na 12 złotych, na zakupy w SpreadShirt (nie wiem czy wielokrotnie, warto spróbować. Ale na pewno dla każdego wystarczy smile.gif )! Wystarczy w kasie podać hasło bonu: "SPREADSHIRT INTEGRACJA", aby ubyło wam 12zł z zamówienia!
Proszę wpisywać kod bonu na chwilę przed przejściem do płacenia - gdy skompletujemy już cały koszyk. Kod działa i nie trzeba tego sprawdzać wink.gif

Sklep ma rzadką możliwość przyjmowania kart Visa Electron! Tak, to te karty płatnicze/bankomatowe, które praktycznie każdy bank w Polsce daje do zakładanego konta, bez specjalnych wymagań! Nie trzeba już szukać znajomego z wypukłą Visą wink.gif

Mamy też znacznie szerszy wybór asortymentu do zadrukowywania (np. dobre jakościowo, dwukolorowe koszulki, kurtki, szaliki), oraz więcej możliwości - np. nadruk typu Flock/Flex. Zobaczcie sami i dajcie znać co Wam wpadnie w oko:
http://www.spreadshirt.net/Product_Assortm....0.html?lang=pl

Czekamy na Wasze propozycje wzorów, kolorów i rzeczy na których je umieścimy!
zimaq
Na razie wygląda bardzo obiecująco. Fajne są nowe kubki z sir Quadratem.
No to czeklmy na więcej, bo nowe pomysły naprawdę fajne smile.gif
arct!c
http://www.spreadshirt.net/image.php?type=...or_images=white słodkie smile.gif

Choc ceny sa chyba za duze, jak na moja kieszen tongue.gif Ale zegarek (budzik) napewno by sie przydal smile.gif, ale nie widze w ofercie zadnych zegarkow.

edit: sa zegary scienne, nie budziki tongue.gif
sleesh
Zgadzam sie z poprzednikami. Oferta calkiem dobra, tylko te ceny ... wrzucilem do koszyka 3 rzeczy i juz mam 300 zl ... :F
hao
Do końca listopada można zamawiać każdą rzecz oddzielnie, za każdym razem używając bonu zniżkowego... Skalkulujcie z ceną za przesyłkę, może się opłacić.

Ceny myślę, że nie są takie straszne. Przynajmniej szukając markowych ubrań tego typu w Warszawie, poza sezonowymi obniżkami, wychodziło na ogół kilkadziesiąt procent drożej.

Poza tym, dopóki nie użyjecie własnego napisu, przysługuje wam prawo zwrotu w ciągu 14 dni, więc można się przekonać, czy faktycznie warto za tą cenę:
https://www.spreadshirt.net/shop.php?op=help&cat_id=7#34

Ja osobiście przekonam się pewnie po weekendzie wink.gif
mgr.Dlugi
Błyszczące logo
Sonar Retro Shirt
93,90 zł

Za ta cene u mnie w miescie w jakims sk8shopie jak sie dobrze potarguje to dostane z 2-3 T-shirty biggrin.gif
hao
Bo wybrałeś najdroższą koszulkę, która i w sklepie byłaby odpowiednio droższa... Do tego czerwona koszulka jest minimalnie droższa, a napis na plecach to dodatkowe 8 złotych :]
arct!c
ale ja chce budzik! ;D
PinBack
ladne, podobaja mi sie, ale osobiscie i tak nie jestem zainteresowany kupnem smile.gif
atol
a gdzie kubek z logo K? Jakoś go nie widze a przyznam że pod choinka bym widział coś takiego wink.gif
lhs
... a stringi bym kupił od razu, ale CZARNE!
riddle
Hehs, dobrej klasy i jakości koszulka, zwana popularnie T-Shirtem kosztuje w markowym sklepie od 70 do 120 złotych (sic!), więc nie narzekajcie, rzeczy są jak widzę profesjonalne, po materiale i grubości widać że się nosi przyjemnie, i po 1 praniu nie zrobi się z tego szmata.
hao
lhs - dodane wink.gif Niestety mniejsze być nie może w tej technice, ale dla niektórych to zaleta smile.gif

atol - kubek z logiem również się pojawił smile.gif
atol
coś nie widać :/ a mikołaj tuż tuż tongue.gif
bakerss
Szczerze to wolałbym na mikołaja, nowa wersje konnekta, juz nawet nie mówie o 0.7 bo to jest juz legenda ;]
Fanatyk
T-shirt za ponad 60 zł? zazdroszcze tym, którzy "wywalą" na koszulke taką kase!
TaO
Taaa... Ladnie zrobione i nawet niektore pasuja pod kolor... ale ceny powalaja...
hao
Zwykłe T-shirty sa za 45, dodałem też wersję Value - białe o niższej gramaturze materiału - przez co trochę tańsze...

Czekam na dalsze uwagi :]

Pamiętajcie o promocji! T-shirt "Classic Value-T" to 39,90 + 8 (przesyłka) - 12 (promo) co daje razem 35,90zł.
T-shirt "Comfort T" kolorowy, ciut grubszy to w promo 40,90zł.

Ja wiem że koszulki z rękawami w innym kolorze i dodatkowymi przeszyciami wyglądają świetnie, ale niestety takie dodatki kosztują...
k3mpa
hmm ..smile.gif a dało by się naszyfke na plecak z logo konnekta skobinowac ;]
mgr.Dlugi
Najlepiej caly plecak i jescze jakby cena byla w granicy ~90zl to pewnie bym sie skusil na takie cos pod choinke
hao
Niestety, ani naszywek, ani pleckaów zrobić tam nie mogę...
Są za to metalowe przypinki, które dzisiaj do mnie wysłali :]
TaO
hao: Jakie one maja rozmiary ? Duze, male ? tongue.gif Bo przypinki to moze sobie sprawie xD
hao
Przecież jest napisane smile.gif 50, 35 i 25mm
TaO
a sor niedoczytalem... jak beda tylko pieniazki to leci zamowienie xD
masterofp
Bardzo ładne. W szczególności czarna "Promodoro - krótki rękaw". Tylko zbyt drogie, no trudno. Pooglądać można wink.gif

"Smycz na klucze - lanyard" - 37,90 zł? Tu jakaś trójka przez przypadek wskoczyła do ceny. Chyba jakiś błąd... :/
KoSiarzPL
Mnie to przedewszystkim kubki interesuja, ale kubek tylko z logiem to tak srednio. Przydal by sie jeszce jakis napis na drugiej stronie.
Tak w ogole lepiej by bylo poswiecic ten czas na rozwoj konnekta i dopiero przy wersji 1.0 otworzyc taki sklepik bo teraz to watpie czy bedzie duzo chetnych.

Aha i podkladka pod mysz tez fajna by byla jesli ktos tego uzywa, ale samo logo na niej to tez kicha.
Zauwzylem ze jest w sklepie ale za pstrokata.
Aule
Heh. Dyskryminacja, gdzie bokserki z logiem K? tongue.gif
MusX
na widok cen szczena mi opadla, koszulki w cenach bluz tongue.gif
Andrzej1307
no wlasnie ceny troche za wysokie tongue.gif chyba nie bede mial co liczyc na pomoc sponsora (mama biggrin.gif).

btw. bardzo ladne wink.gif chyba takie kupie --> http://www.spreadshirt.net/shop.php?op=art..._id=2067514#top
TYN!U
dawno już tu nikt nie pisał a ja ponawaim pytanie o budzik i boxerki xD
SkkF
O, ja też chcę bokserki z konnektem!
TYN!U
szkoda, że już nie ma tego bonu na 12 zeta.

Chciałem sobie smycz kupi, ale jak zobaczyłem cenę 37 zeta to mi sie odechciało
szczeniak191
skkf - ale xxxs rozmiaru nie wyprodukują wink.gif

zarty zartami ale nie wiem czemu tak drogo te koszulki itp stoją...
SkkF
Bo to spreadshirt.net, tam takie ceny były zawsze. Ale za to b. dobrej jakości. Jak chcesz koszulkę za 2 dyszki, kup sobie na allegro koszulkę z własnym nadrukiem i będziesz miał to czego chcesz wink.gif
Aule
Potwierdzam, jakość koszulki jest na prawdę dobra, na pewno warte swojej ceny.
TYN!U
no ale 37 zł za smycz ;o
to chyba przesada
SkkF
@tyniu - to napisz do nich - tutaj możesz to zrobić i poskarż się, że smycze są za drogie. Tak jak pisałem wyżej - kup sobie smycz z własnym nadrukiem na allegro za 10 zł i po sprawie. Twórca sklepu ustala tylko marżę, a ceny w spreadshirt są jakie są - płacisz za jakość.
TYN!U
Firma mojego sasaiada zajmuje sie tworzeniem nadrukow na smyczach, koszulkach, kubkach lub na przypinkach.

Już kiedys u niego zamowilem koszulke z nadrukiem. Bardzo dobra jakość.

Jesli ktos beedzie chetny na zakup np z lgiemm konnekta, to niech pisze na gg: 820873.

Cena przypinek : 3,50 szt
Koszulka: 32 zł
Kubek: 30 zł
Smycz: 15 zł
browiec666
QUOTE(TYN!U @ 7.11.2007 - 19:23) *

Firma mojego sasaiada zajmuje sie tworzeniem nadrukow na smyczach, koszulkach, kubkach lub na przypinkach.

Już kiedys u niego zamowilem koszulke z nadrukiem. Bardzo dobra jakość.

Jesli ktos beedzie chetny na zakup np z lgiemm konnekta, to niech pisze na gg: 820873.

Cena przypinek : 3,50 szt
Koszulka: 32 zł
Kubek: 30 zł
Smycz: 15 zł

Witam, mam pytanko, czy ten sklepik nadal działa ? ;>
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.