Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Ale nie ma tego złego... Jakość jest... Niemiecka! Na prawdę miło mnie zaskoczyli... Materiał nie jest jakiś super-gruby, ale biały longsleeve nie prześwituje, co było typowe dla butikowych koszulek... Powiedziałbym że są dokładnie takie, jak pozostałe moje koszulki w szafie...
Czerwona koszulka na zdjęciu na stronie jest bledsza niż w rzeczywistości, co akurat specjalnie mi nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie
Przypinki wyszły bardzo dobrze, zamówiłem wersję płaską, a jako że jest pod folią, to ma ten "blask" już w standardzie... Chyba zdejmę wersję wypukłę ze sklepu, a wstawię wersję z białą obwódką.. tak zrobię
Ale najbardziej miło przyjąłem nadruki:
Nadruk full-color aż kapie od farby, na pierwszy rzut oka wygląda o niebo lepiej niż butikowy. Podejrzewam, że po kilku praniach sporo go ubędzie (bo to niestety typowe w takich nadrukach), ale przy tej ilości farby specjalnie bym się tym nie przejmował
Flex to inna bajka. Spodziewałem się, że będzie znacznie grubszy, ale szczęśliwie jest cieńki i dobrze współpracuje z koszulką w kwestiach układania. Zobaczymy jak przetrwa pierwsze prasowanie (jeżeli w ogóle dotykać tego żelazkiem, to tylko i wyłącznie na koszulce odwróconej na lewą stronę!).
Ogólnie jestem bardzo zadowolony... Polecam