Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.google-analytics.com
Konnekt | Forum > Inne > Forum Konnekt.info
lhs
Jak się zdążyłem zorientować, na forum zainstalowano statystyki google - niestety powodują one, że strona się zawiesza (bez końca próbując wczytać dane z www.google-analytics.com). Pomogło zablokowanie skryptu www.google-analytics.com/urchin.js w Adblocku...
Olórin
SOA #1. Zainstalowalem GA na kilku swoich stronach i również nie zauważam żadnych anomalii....

BTW, spróbuj otworzyć: http://www.google-analytics.com/urchin.js - ładuje Ci ten plik?
lhs
Być może problem leży po mojej stronie - używam najświeższych wersji testowych Firefoxa, aktualizowanych codziennie. (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20051118 Firefox/1.6a1 - Build ID: 2005111805). Na razie na forum mozillazine.org nikt nie zgłaszał problemów ze statystykami google - poczekamy na rozwój sytuacji.
Olórin
Ja mam Fx 1.5rc3
CODE
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
lhs
Problem był na szczęście chwilowy i leżał po stronie google. Przed chwilą forum nie działało również w Operze, teraz działa i w Operze, i w moim Foxie (z wyłączonym Adblockiem).
hao
Po trzech dniach istnienia kodu Google ciągle twierdzi, że "zbiera dane i za góa 12h się pojawią" ... Jeżeli powoduje do tego problemy w ładowaniu strony, wywalę go z head, albo w ogóle ze strony... Google zaczyna mnie ostatnio powoli irytować.

Ok, dane pojawiły się z 3 dniowym opóźnieniem smile.gif Przeniosłem skrypt na koniec strony, więc już nie powinien sprawiać kłopotów... Dzięki za info
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.