Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CSS forum
Konnekt | Forum > Inne > Forum Konnekt.info
riddle
No właśnie - głupio tak mowic, jak sie prawie nic nie robi, ale chcialbym podzielic sie jedna sugestia.

Nie mam wielkiej wady wzroku, lecz reprezetnuje ta grupe ludzi, ktorzy mimo wszystko bez okularow nie widza za duzo w zyciu. Wierzcie badz nie... ten odcien czerwieni w gradiencie rani me oczy. Czerwien w buttonach jest bardzo dobra. Czy mozna, poki prace trwaja jeszcze, przyciemnic czerwien? Czerwony to kolor konnekta, bardzo ladny odcien jest w logu, lecz ten naprawde mnie boli.

PS: Mam pare emotikonek do IPB, lekko przerobionych, na dysku. Moge podrzucic gdzies, moze sie przydadza. Chyba ze planowane sa inne :-)
skolima
Wszystko się rozjechało, czy to tylko u mnie tak wygląda??
MiLKA
QUOTE(skolima @ Mar 23 2005, 11:52)
Wszystko się rozjechało, czy to tylko u mnie tak wygląda??
*

work in progress wink.gif
riddle
Jest bajerancko. Jako, że dzisiaj wolny dzień i jutro także, to dokończę dziś FAQ. Żałuję, że nie mogę w czymś jeszcze pomóc. smile.gif
riddle
Mam propozycję - może zrobić na :hover przycisków formularza podświetlanie background-color: #ADADAD;? Będzie bardziej intuicyjnie dla userów użwających nowoczesnych oglądarek.
riddle
Hmm... zastanawiam się czemu nagle (tzn już dzień czy dwa temu) zniknęły kolorki dla tabel w poddziałach Porady, Informacje, Dodatki. Logo na gorze kolorowe jest w koncu smile.gif A cala reszta przyjemnie czerwona, ale nijak wspolgrajaca ze strona glowna i wspomnianym logiem. Czy moge prosic o informacje jakies? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.