Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy ja o czymś nie wiem?
Konnekt | Forum > Inne > Strona Konnekt.info
tomaszmarek
Dziś miłem taki dzień że wyjątkowo mi się nudziło, przeglądałem sobie pliki konnekta programikiem który zwie się "ResHaker", wyniki mojej zabawy były dosyć ciekawe. Znalazłem pewien rysunek, co on przedstawia każdy sobie już dopowie we własnym zakresie, tylko męczy mnie jedno, konnek miał być płatny a może będzie. Aha żeby nie było że to moja własna twórczość ten obrazeczek prosze obejrzeć zdjątko numer dwa. Pozdrawiam forumowiczów - Tomasz.

konnekt_1.jpg : klik
konnekt_2.jpg : klik

A może to były tylko początkowe zamiary głównego programisty, a ja jestem głupi smile.gif? To też trzeba wziąść pod uwage, oczywiście chciałem wam to tylko pokazać żebyście wyraźili swoje zdanie.
zimaq
Wybacz, ale nie rozumiem o co Ci chodzi...
tomaszmarek
QUOTE(zimaq @ 2.02.2006 - 17:27) *

Wybacz, ale nie rozumiem o co Ci chodzi...

Obejrzyj pierwsze zdjęcie i przeczytaj całość (wiesz czasami trzeba) to był projekt jak miła wygladać rejestracja, płatna rejestracja, co za czasy człowiek coś odkryje a reszta nie potrafi "zajarzyć".
zimaq
Gdzie masz tam coś wspomniane o płatnościach czy cos w ten deseń?
Bo mi to wygląda jak help do rejestracji na starym kWebie, za czasów kiedy do używania k było wymagane konto beta...
co za czasy człowiek coś odkryje a reszta nie potrafi "zajarzyć".

lol! ;d
tomaszmarek
Widzisz, jednak to ja źle pojołem sens tego shitu smile.gif, można zablokować i usunąć teamt chciałem tylko się ładnie spytać tongue.gif.
gilek
kiedyś tak było ;p w starych dobrych czasach był fajny system beta, statsy i konieczna rejestracja ;] Pamiętam biggrin.gif
zimaq
W systemie beta najlepszym bajerem były statystki: ilość wysłanych/odebranych wiadomości, ilość uruchomień, zgłoszonych błędów ( tak jakby crashów ;p )... ehhh... stare dobre czasy smile.gif
Przemekc1
Statsy byly fajne, nawet był temat kto ma jakie i możnabyło poszpanować tongue.gif
Olórin
Problem poruszony w wątku został rozwiązany, tym samym zamykam.
lhs
A czy spiskowa teoria dziejów to w ogóle jakiś problem? wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.