Man for Women w dwóch wersjach:

Nazwe też poprawiłem żeby nie było
One MAN, two/three/four MEN.
Lwiczek
8.02.2006 - 14:57
A co to to jest na tym zdjeciu? Sorry ale tam prawie nic nie widac ;D
Na zdjęciu jest postać mężczyzny, i nie wiem czemu nie wiesz co tam jest... mimo ze zdjęcie jest ciekawie zrobione i jest dużo szczegułów sylwetke faceta dość wyraźnie widać
piotr.ek
8.02.2006 - 15:24
Na miniaturce wyglada, jak Rob Zombie

Kochajacy inaczej tez sie pewnie uciesza, wiec nie tylko 'for woman'
jak zrobie z Davidem Hasselhofem to dopiewro bedzie szał
Mi to Piaska przypomina, nie wiem czemu

A co do samego stylu - zero rozróżniania miedzy wiadomością wysłaną a odebraną... Chociaż kolor nicka mógłby być inny
.misiek
8.02.2006 - 16:34
Do skrina chociaż być "u
rzywał" ortografi

A rozróżniamy chyba po pochyłości czcionki @
zimaq
JabGSM jestes super. Na Ciebie mozna liczyć. Ale mogłbyś zrobic mi mała poprawke i zamiast tego czarnego tła w oknie rozmów zrobić np: białe I zeby teskt moj i innej osoby był pisany na czarny kolor

.
I jeszcze raz BardzOOoo Ci dziękuje :*
keeveek
8.02.2006 - 17:50
no i marzenie niezaspokojonej kobiałki zostało spełnione. :] a ja chce Eltona Johna! :mgreen:
hehe, no prawie zostało zaspokojone

.
Ale najbardziej ciesze się że JabGSM postarał mi się pomóc

.
Proszę usunąć tego posta, z góry dziekuję
Znowu proszę - wszelkie modyfikacje zamieszczajcie w PIERWSZYM poście, w ostatnim tylko o nich poinformujcie. Jeżeli ktoś za kilka miesięcy będzie szukał jakiegoś fajnego stylu - nie będzie przecież czytał każdego tematu od deski do deski - zobaczy screena w pierwszym poście i przejdzie do kolejnego tematu.
JabGSM, możesz mi powiedzieć co to za styl XP i skąd go wziąłeś? Z góry thx
Ten styl sie nazywa FOTON, a tu prosze link:
http://www.deviantart.com/deviation/15733908/
Ahh dziekuje Ci. Jestem w pełni zadowolona. Styl mi się podoba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.