Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Start
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
Stron: 1, 2, 3
Olórin
Actio jest na głównej centralce (pobierz nowe definicje centralek!).
hao
Actio jest już na oficjalnej centralce. Zaktualizuj Konnekta do najnowszej wersji (jest aktualizacja paczki update).
Wolfik
Zaczynam się irytować bo ten badziew nie chce przyjąć kodu z tokena przy rejestracji !!
Wystąpiły następujące problemy podczas rejestracji:

HTTP/1.1 200 OK
Date: Sun, 12 Mar 2006 13:12:46 GMT
Server: Apache/2.0
X-Powered-By: PHP/4.3.10
Content-Length: 43
Connection: close
Content-Type: text/html

* Podany kod nie jest prawidlowy

Próbowałem ze 100 razy.. .stronka Actio ciągle pada poza tym błędem... brak na stronie centrum pomocy z prawdziwego zdarzenia... WYWALCIE TE TOKENY ! Jednym słowem daję duży minus za nieprofesjonalne podejście sad.gif
roosseck
QUOTE(hao @ 12.03.2006 - 12:13) *

(objawiające się dość często przy korzystaniu np. z P2P)

torrent huczy az milo tongue.gif
Olórin
Torrenty chodzą po TCP (w większości).
inzaghi89
Słuchajcie mam taką propozycję jest u mnie sieć VoIP w mieście http://www.is.net.pl , ale z tego co widzę, to Actio jej nie obsługuje. Jakie są szanse na to, aby zaczęto? Bo co mi z darmowych rozmów do zagranicznych operatorów skoro jestem w Polsce... :> i nie mam nikogo za granicą.
emano
Siema smile.gif
Mieskam w malym miasteczku CHOSZCZNO ( 095 ) kolo szczecina...jest w ogole taka opcja ze ten nasz kierunkowy bedzie dostepny przy zakladaniu numeru??
mysior
QUOTE(Tomek Actio @ 6.03.2006 - 19:49) *

Strefy dostępne w dniu 6.03.2006:

(...) Rzeszów (0-17); (...)
Zespół Actio

chciałem się zapytać - czy ja jestem niewidomy, czy ta strefa jest nieaktywna?
inzaghi89
Ta strefa jest nieaktywna.

BTW. dlaczego z actio można dzwonić, ale nie można odbierać połączeń żadnych? Zawsze jest zajęty :/.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.