Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Więcej informacji o usłudze
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
hao
Usługa rozmów w Konnekcie już oficjalnie działa. Pierwszy tydzień służy rozruchowi, dlatego nie ma jeszcze informacji na stronie głównej.
Usługa jest w pełni dostępna, można się już rejestrować, rozmawiać, ładować konto itd. Nic nie będzie już usuwane, wszystko działa smile.gif

Zapraszam na stronę usługi KONNEKT-Actio: http://www.konnekt.info/actio/

Złap dobry numer, zarejestruj sobie konto zanim puścimy informację w eter! :]
arct!c
Informuje uprzejmie że nie ma możliwości zarejestrowania się wink.gif
CODE

Wystąpił błąd podczas rejestrowania konta!

CODE

Wystąpiły problemy podczas komunikacji z serwerem!
sleesh
Gdy bede juz zarejestrowany, bede mogl sobie zmieniac nr. ?
Olórin
W mailu potwierdzającym rejestracje linki nie działają, wszedzie podany jest zly host.
hao
Mozna zawsze zalozyc drugie konto, wydzwaniając uprzednio lub w miedzy czasie środki z pierwszego.
zhvir
Wystąpił błąd podczas rejestrowania konta!
Wystąpiły problemy podczas komunikacji z serwerem!
Ze strony konnekt.info rzeczywiście wyskakuje taki komunikat natomiast rejestrując się ze strony actio wszystko jest w porządku i wysyła maila potwierdzającego.

Aktywując linka którego dostałem na maila dostałem kilka razy "przekroczono limit czasu połączenia" jednak próbując ponownie aktywować linka dostałem komunikat że konto zostało już aktywowane :/

Teraz chcąc wejść na konto.actio.pl znowu jest przekroczenie limitu czasu połączenia.... wrrr ale może w końcu się uda unsure.gif
TaO
Mi jak narazie wszsytko dziala biggrin.gif
Nizm0
A ja nie mogę do nikogo zadzwonić sad.gif nawet do osoby z sieci Actio. Może dla tego że świeżo utworzone dry.gif moje i tej osoby.
Tomek Actio
QUOTE(zhvir @ 8.03.2006 - 10:21) *

Ze strony konnekt.info rzeczywiście wyskakuje taki komunikat natomiast rejestrując się ze strony actio wszystko jest w porządku i wysyła maila potwierdzającego.

Aktywując linka którego dostałem na maila dostałem kilka razy "przekroczono limit czasu połączenia" jednak próbując ponownie aktywować linka dostałem komunikat że konto zostało już aktywowane :/

Teraz chcąc wejść na konto.actio.pl znowu jest przekroczenie limitu czasu połączenia.... wrrr ale może w końcu się uda unsure.gif

Witam,
Problem może być z przyblokowanymi portami :8445 . Przez te porty odbywa się komunikacja z serwerwem podczas zakładania konta. Obsługa konta konto.actio.pl również odbywa się poprzez te porty. Proszę to sprawdzić i zarejestrować się ponownie.

Pozdrawiam

Tomek Actio
arct!c
A mi w emailu nic nie przyszło ;/ (nie było linku)
Tomek Actio
QUOTE(arct!c @ 8.03.2006 - 16:31) *

A mi w emailu nic nie przyszło ;/ (nie było linku)

A został przydzielony Tobie jakiś nr? Tzn czy wyświetlił się na stronie? Jeśli tak to podaj mi na PM jaki.

Pozdrawiam
Tomek Actio
Sad
Ja, także nie dostałem linku. E-mail nie został wysłany - na dole strony pojawiła się informacja o błędzie a natomiast numer został przydzielony poprawnie i działa.
Andrzej1307
mi numer zostal przydzielony, dziala ale nie dostalem zadnego maila potwierdzajacego... rejestrowalem sie z www.konnekt.info/actio
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.