Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Formy płatności
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
TaO
Wiele form płatności – zakupu kodu doładowującego dokonujesz:

w sklepie internetowym Actio płacąc bankowym przelewem elektroniczny
w sklepie internetowym Actio płacąc kartą płatniczą
w terminalach PayTel w sieci punktów RUCH na terenie całej Polski - dostępne od kwietnia 2006
poprzez wysłanie SMS-a
poprzez dokonanie przedpłat w systemie Przelewy24
dokonując płatności przekazem pocztowym

Już są dostępne, można wpłacać i dzwonić ? Bo nie widziałem żadnego info na ten temat na stronie K.A. W profilu urzytkownika pisze tylko "podaj kod" nic więcej... coś nie tak ? tongue.gif
zimaq
http://sklep.actio.pl
Lwiczek
IMHO rozwiązanie mocno 'udziwnione' :/
Bartholomew
Jak mogę kupić kod za pomocą SMS'a? W sklepie nie ma nic na ten temat. (Już znalazłem - ukryli to sprytnie :/)

Płatność za pomocą SMS

Kody doładowywujące za pomocą których powiększasz swoje saldo w sieci Actio można również zakupić poprzez SMS. Obecnie dostępny jest tylko jeden kod o wartości 5 PLN. Jak dokonujesz zakupu kodu?

* W treści SMS-a wpisz Actio
* SMS wyślij na numer 79880
* Po chwili na swój telefon otrzymasz SMS-a z 12 cyfrowym kodem doładowywującym. W ten sposób uzyskany kod aktywacyjny należy wpisać w pole "Wpisz kod" na Twojej stronie zarządzania kontem. Po wpisaniu kodu aktywacyjnego powiększasz saldo konta o kwotę 5 PLN.
* Koszt SMS to 9 PLN (10,98 z VAT) - różnica pomiędzy kosztem zakupu SMS a kwotą doładowania jest prowizją operatora sieci GSM
* Usługa jest dostępna dla użytkowników wszystkich polskich sieci komórkowych GSM

Słabo się opłaca używanie SMS'a sad.gif
arkadyjczyk
Zawsze słabo się opłacało i dlatego ludzie z Actio w czasie testów wcale nie chcieli tego wprowadzić. Ale widzę, że poszli na ustępstwo i zrobili to, co userzy chcieli, ale teraz jak taki "mądry" user sobie przeliczy, to od razu zrezygnuje, bo wyjdzie mu 2x drożej.
Quattrox
ja meczylem ten problem w czasie testow... jednak po tym jak dowiedzialem sie jakie sa prowizje dla sieci komorkowych to stwierdzilem ze to sie poprostu nie oplaca.. czekam na zdrapki w kiosku smile.gif
Explorer87
Witam, jestem starym użytkownikiem konekta, ale w koncu siezarejestrowałem na forum =). mam pytanie na któe jak dotąd nikt nei zna żadnej odpowiedzi. Ceny Ceny Ceny ... tyle sie płąci za telefon tam, a tyle gdie indziej. ok ok, ale ile płacą inni jak np. dzwonią z komórki bądź stacjonarnego ??????????????????????? (min poł.)
TaO
Tak samo jak na stacjonarny... było już na forum tongue.gif
miet55
Kiedy mogą się pojawić w sprzedaży zdrapki?
kedzior
no wlasnie ... wie ktos kiedy beda zdrapki :/
grayhat
zdrapek nie bedzie tylko wydruki z elektronicznych terminali tongue.gif w niektorych kioskach jak prosisz doladowanie kom to babka daje ci taki paragon :] tu bedzie tak samo ;]
kedzior
piekne sprostowanie smile.gif

ale my pytalismy KIEDY?? ohmy.gif
grayhat
jak bog da tongue.gif

a na serio to podobno od 1 kwietnia :]
hash
Wiele form płatności – zakupu kodu doładowującego dokonujesz:

w terminalach PayTel w sieci punktów RUCH na terenie całej Polski - dostępne od kwietnia 2006

to juz jest bo nie sprawdzalem ?
miet55
QUOTE(hash @ 7.04.2006 - 01:49) *

to juz jest bo nie sprawdzalem ?

W ubiegłym tygodniu sprawdzałem i nic w terminalach nie mieli wink.gif
grayhat
dzis sprawdzalem i nadal nie ma :/
hash
UWAGA: usługa dostępna od 1 maja 2006!
eh ;]
Płatności - www.actio.pl
grayhat
eh to ja juz poczekam najlepiej do czerwca smile.gif albo wogole po wakacjach...
miet55
Dziś sprawdzałem w RUCH'u i gościu mówi, że nie ma. Czy to potwierdzacie?
Olórin
UWAGA: usługa dostępna od czerwca 2006!
Sija
obsuwa z miesiaca na miesiac - nieladnie panowie, nieladnie wink.gif
grayhat
a nie mowilem??
Wicko
minal miesiac od 1 maja, jutro 1 czerwiec, czy jutro ujrzymy na stronie "UWAGA: USliga dostepna od 1 lipca!" ? ;/
grayhat
"UWAGA: usługa dostępna w drugiej połowie 2006 roku!"

hehe chyba spoczeli na laurach wink.gif ja i tak wole swoj easycall... numer i tak dostaje, mam pomoc techniczna 24h/7, karta podroznika dzieki ktorej moge dzwonic taniej z budek i tel stacjonarnych za granica, codziennie jakies promocje...
hash
To są jakieś "jaja", czy po prostu robienie nas w konia, że tak powiem?
To jest poje......ane. :/
miet55
W d***** mam actio, korzystam z konkurencji laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.