Mam pytanie

Jak jest z cenami połączeń podczas dzwonienia DO Actio? Moja dziewczyna ma darmowe rozmowy po 20:00 w TP... czy jak do mnie zadzwoni to poniesiesie jakies koszty???
Nie, dzwoni jak na normalny numer miejski... Chyba że jej abonament zastrzega, że są to tylko rozmowy do abonentów TPSA...
Fajnie

Looknę do dokumentów

Hehehe

Mogę śmiało odinstalować skype

Konnekt rules!!!
A co zrobic jesli ktos dzwoni i slyszy komunikat o tym, ze wybrany numer jest nieprawidlowy i prosze zmienic poczatek na jakis tam... ;|
arct!c
10.03.2006 - 18:01
Jeśli chodzi ci o seksowny kobiecy głos, to źle kręcisz numer

0
kierunkowynumer
Wlasnie krece dobrze, z komorek jest to samo chodzi o czesc numeru po kierunkowym. Konkretnie jak mam numer 648xxxx to mowi ze poczatek 648 nalezy zastapic jakims innym. Ale to tylko u wybranych osob to sie zdarza, bo ja dzwonie bez problemu...
Z komórki dzwoni się bez 48.
np. 32XXXXXXX dla Katowic.
prog32
15.03.2006 - 18:30
Jeśli dobrze pamietam -ktoś coś mówił -to darmowe wieczory dotyczą tylko Abonentów TP$A. Więc rozmowy z Actio, Netią nie sa wliczone w koszty 'darmowych minut'
nie jestem pewien, dlatego zalecam nie dzwonić
dopuki sie nie przejrzy ksiażeczki od tpsa

i przeczytania wszystkiego co zostało napisane małym druczkiem
// http://www.konnekt.info/forum/index.php?showtopic=4421
Olórin
15.03.2006 - 18:50
A jak potencjalny dzwoniący może sprawdzić do jakiego operatora dzwoni?
szczypior88
16.03.2006 - 11:10
dzoniłem do TPsy na 9393 i się pytałem o to. podałem babce mój nr Actio i poprosiłem, żeby sprawdziła, czy należy on do TPsy i czy przy pakiecie "darmowe wieczory i weekendy" będzie za darmo. niestety, nie
// Cytat wyciąłem - prosimy nie cytować całego ostatniego posta w temacie.
chojny
12.11.2006 - 20:53
QUOTE(DoIY @ 12.03.2006 - 18:19)

Z komórki dzwoni się bez 48.
np. 32XXXXXXX dla Katowic.
Od razu po zarejestrowaniu mogles zadzwonic?
Zalozylem konto z 2 godziny temu i dzwoniac z komory (Orange) slysze pare sygnalow (tak jakby zajetosci ale o innym tonie) i pozniej sygnal zajetosci.
Nie doladowywalem konta, ale chyba nie jest to potrzebne, co?
pozdrawiam
chojny
p2tomi
26.11.2006 - 12:34
QUOTE(chojny @ 12.11.2006 - 20:57)

Od razu po zarejestrowaniu mogles zadzwonic?
Zalozylem konto z 2 godziny temu i dzwoniac z komory (Orange) slysze pare sygnalow (tak jakby zajetosci ale o innym tonie) i pozniej sygnal zajetosci.
Nie doladowywalem konta, ale chyba nie jest to potrzebne, co?
pozdrawiam
chojny
Zainstaluj zewnetrzny program dla usługi Voip, wyczka actio padła. Polecam Express talk. Numer Ci sie nie zmieni.
2230093
18.02.2007 - 18:23
Ktoś ma zamiar naprawić tę wtyczke albo wie o co biega tak dokładnie.
Problem jest z dzwonieniem do actio w konnekcie o ile z konnekta mozna spokojnie dzwonic to do konnekta (actio) nie da rady sygnał zajętości.
Skoro actio.pl nadal poleca konnekta to do jasnej ciasnej moglby dzialac bo juz mnie wkurza kozystanie z osobego programu w koncu konnekt to multikomunikator niech do diaska dziala jak multikomunikator.
Trafne uwagi od @2230093! Też irytuje mnie korzystanie z oddzielnego programu, a tym bardziej, że Konnekt jednak posiada możliwość obsługi Actio! Szkoda tylko, że nikt nie może się do mnie dodzwonić kiedy korzystam z Actio i Konnekta - oczywiście sygnał zajętości:((!
Czy są w planach prace nad poprawą wtyczki Actio??
Pozdro:)
artex92
23.06.2007 - 14:33
Mi również to przeszkadza

. Kilku pracowników chce pomóc Olórinowi w poprawie błędu we wtyczce (pytałem się dość dawno i ok. tydz. temu). Xlite jest do chrzanu, bo nie pokazuje mi, ile mi zostało na koncie, a zaś Konnekt tak. Czekamy na efekty owocnej współpracy
artex92
23.06.2007 - 20:19
QUOTE(Mucha @ 23.06.2007 - 16:32)

Pierwsze widzę- chyba mi umknął ten temacik. No cóż- Actio coś się nie pali do naprawy

. Człowieka przez nich (Actio) krew zaleje na amen
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.