Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: z Actio do Actio
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
Tweex
Na stronie Actio było napisane że połączenia w sieci sa za darmo jak na Skype... Dobra... To czemu jak dzwonię do mojej dziewczyny na Actio i podaję jej numer z 48(kieunkowy) i bez to mam powiadomenie że mój stan konta jest nie wystarczający żeby wykonać połączenie????????
arct!c
0kierunkowynumer_miejski smile.gif
Tomek Actio
Witam,
aby dzwonić z telefonu Actio na telefon Actio wybierasz numer telefonu wraz z numerem kierunkowym abonenta sieci Actio, zatem sposób dzwonienia jest analogiczny jak w przypadku dzwonienia na telefony stacjonarne np.:
0 61 numer abonenta

Pozdrawiam

Tomek Actio
Tweex
Ooo smile.gif Sorki za głupie pytanie smile.gif
Tweex
Tak... Nadal jak wybieram 0kierunkowy numermiejski to mam komuniktao tym że stan konta nie jest wystarczający do wykonania połaczenia :/ Coś nie działa... Chyba wróce do stergo i dobrego skype wink.gif

(sorki za posta pod postem)
Cebix
Ja mam ten sam problem. Ja i znajomy mamy konnekty z actio i numery w tej samej strefie (0-67). Dzwonię do niego 004867_jegonumer, 04867_jegonumer, 4867_jegonumer, 067_jegonumer, 67_jegonumer i przy 2 i 4 sposobie wyskakuje błąd, a przy reszcie, że mam niewystarczający stan konta. Czyżby actio>actio nie było jednak darmowe?

Pozdrawiam.
zlotowinfo
chyba jest darmowe tylko wymaga wpłaty
wówczas darmowe są darmowymi

// Cytat wyciąłem - prosimy nie cytować całego ostatniego posta w temacie.
Cebix
To teraz rozumiem, dzięki zlotowinfo wink.gif.

Pozdrawiam.
zhvir
a ja NIE potwierdzam że bez wpłaty nie można nigdzie się dodzwonić tongue.gif Mam 0 na koncie a rozmawiam z drugim konnektem bez ograniczeń (nigdy jeszcze nie wpłacałem nic na konto actio) A dzwonić należy na 067_jego numer biggrin.gif

A błąd przy 4. sposobie może wyskakiwać dlatego że kolega jest niepołączony z siecią Actio
Olórin
... albo ma problemy z routerem (co ma być "obchodzone" w kolejnych wersjach )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.