Na stronie Actio było napisane że połączenia w sieci sa za darmo jak na Skype... Dobra... To czemu jak dzwonię do mojej dziewczyny na Actio i podaję jej numer z 48(kieunkowy) i bez to mam powiadomenie że mój stan konta jest nie wystarczający żeby wykonać połączenie????????
arct!c
13.03.2006 - 22:21
0
kierunkowynumer_miejski
Tomek Actio
15.03.2006 - 10:47
Witam,
aby dzwonić z telefonu Actio na telefon Actio wybierasz numer telefonu wraz z numerem kierunkowym abonenta sieci Actio, zatem sposób dzwonienia jest analogiczny jak w przypadku dzwonienia na telefony stacjonarne np.:
0 61 numer abonenta
Pozdrawiam
Tomek Actio
Ooo

Sorki za głupie pytanie
Tak... Nadal jak wybieram 0kierunkowy numermiejski to mam komuniktao tym że stan konta nie jest wystarczający do wykonania połaczenia :/ Coś nie działa... Chyba wróce do stergo i dobrego skype

(sorki za posta pod postem)
Ja mam ten sam problem. Ja i znajomy mamy konnekty z actio i numery w tej samej strefie (0-67). Dzwonię do niego 004867_jegonumer, 04867_jegonumer, 4867_jegonumer, 067_jegonumer, 67_jegonumer i przy 2 i 4 sposobie wyskakuje błąd, a przy reszcie, że mam niewystarczający stan konta. Czyżby actio>actio nie było jednak darmowe?
Pozdrawiam.
zlotowinfo
19.03.2006 - 19:42
chyba jest darmowe tylko wymaga wpłaty
wówczas darmowe są darmowymi
// Cytat wyciąłem - prosimy nie cytować całego ostatniego posta w temacie.
To teraz rozumiem, dzięki zlotowinfo

.
Pozdrawiam.
a ja NIE potwierdzam że bez wpłaty nie można nigdzie się dodzwonić

Mam 0 na koncie a rozmawiam z drugim konnektem bez ograniczeń (nigdy jeszcze nie wpłacałem nic na konto actio) A dzwonić należy na 067_jego numer

A błąd przy 4. sposobie może wyskakiwać dlatego że kolega jest niepołączony z siecią Actio
Olórin
20.03.2006 - 21:44
... albo ma problemy z routerem (co ma być "obchodzone" w kolejnych wersjach )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.