Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Po upgrade nie działa
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
tomi7
W tym tygodniu pojawił sie upgrade wtyczki Actio i po zainstalowaniu nowszej wersji nie mogę dozwonić się z komórki na swój numer w Actio, a jak dzwonię z Actio to mnie słychać a ja innych nie słyszę, wcześniej działało to bez problemów.
Włączyłem drugą kartę muzyczną - może tu jest problem ?
Wykasowałem cały profil i utworzyłem nowy, ale to nic nie pomogło.

Sprawdziłem na X-Lite i wszystko działa OK, skąd można ściągną starszą wersję wtyczki Actio ??

Drillah
U mnie ten sam problem, na X-Lite wszystko działa, a gdy próbuje zadzwonić na Actio w czasie korzystania z Konnekta to nie mogę. Nowa wersja coś musiała namieszać chyba wink.gif. Nie pomogło usunięcie wtyczki i ściągnięcie jej na nowo.
tomi7
Uff, udało się - wyłączyłem technologię STUN i wpisałem adres IP na jakim ma nasłuchiwać(mam 3 k. sieciowe)
ALE
jest kolejny problem, jeśli ktoś do mnie dzwoni to jest wszystko OK, ale jeśli ja dzwonię do kogoś to mnie słychać, ale ja nie słyszę rozmówcy.

Czy ten numer testowy 009393613 jeszcze działa ? bo jak dzwonie na niego to pisze, że jestem połączony, ale nic nie słyszę.
hao
Numer działa, ale działa tak samo jak połączenia do innych numerów - których również nie słyszysz sad.gif

Nowa wersja przechodzi ostatnie testy wewnętrzne. Będą w niej poprawki STUN, bindowania do karty/IP, protokół ICE (obie końcówki muszą go używać, ale wygląda na to, że raczej warto), oraz wysyłanie pakietów "keepalive" (powinno rozwiązać problem, gdy po jakimś czasie przestaje działać)... Mam nadzieję, że któreś pozwoli rozwiązać problemy :]
bleys
Przylacze sie do pytania, skad pobrac starsza wersje wtyczki?
JakubG
U mnie kolejna wersja niestety nie rozwiazala najwazniejszego problemu - laczenia sie smile.gif Czekam na kolejna wersje smile.gif
bleys
Dlatego wlasnie poprosilbym o starsza wersje wtyczki, skad ja mozna sciagnac?!

Pozdrawiam. Rafal

// Cytat wyciąłem - prosimy nie cytować całego ostatniego posta w temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.