Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pominiety temat
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
grayhat
witam.
jestem ciekaw jak ma sie sytuacja ze strefami wobec obecnej ustawy o telekomunikacji?
zgodnie z nia osoba mieszkajaca w krakowie moze zarejestrowac sobie numer w strefie warszawskiej i bedzie on w strefie krakowskiej jako lokalny
zmierzam do tego, ze w TP krakowiak rejestruje sobie numer 022 i dzwoniac na 012 ma on taryfe lokalna a dzwoniac na 022 ma taryfe miedzymiastowa.... czy actio rozpoznaje strefe po numerze czy jakiejs bazie?? sam mam znajomego ktory w wawie ma strefe gdanska...
Pomoc Actio
Witam, w actio jest dowolność wybrania strefy kierunkowej poza tym dzwoniąc z actio obowiązuje jeden cennik i nie ma wpływu gdzie kto mieszka w Polsce, inaczej wygląda sytuacja odwrotna gdy ktoś np. ze wspomnianej TP dzwoni na Actio, jeśli występuje u tego operatora podział na strefy lokalne i międzymiastowe to jest różnica, ponieważ dzwoniąc i tak trzeba wybrac numer kierunkowy i wg tego to jest obliczane.Także w sytuacji dzwoniąc do Actio ma wpływ kierunkowy, a na odwrót nie.

// Cytat wyciąłem - prosimy nie cytować całego ostatniego posta w temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.