Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Actio+win 98 dziwny problem
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
klapek
Wygląda to tak:
najpierw
Kliknij, aby zobaczyć załącznik

potem

no i zadnych dźwięków podczas kalibracji.
przeinstalowałem konnekta, doinstalowałem nieoficjanlny service pack dla win 98, zrobiłem nowy profil ciągle to samo.
hao
Upewnij się czy w katalogu konnekt\data\actio są jakieś pliki. Na jakiej ścieżce masz zainstalowanego Konnekta i jak go uruchamiasz?
klapek
W sumie to chciałem tylko zasygnalizować, że takie coś się dzieje. Byłem na kilka dni u znajomych i chciałem skorzystać/pokazać/namówić ich na konnekta i actio, a tu zonk sad.gif Nie mam już dostępu do tamtego kompa. Konnekta instalowałem chyba 3 razy, zawsze standardowo (c:/program files) zmieniałem tylko miejsce katalogu z profilem. Program był uruchamiany ze skrótu na pulpicie, który sam sobie stworzył podczas instalacji. Czy były jakieś pliki w katalogu konnekt\data\actio tego nie wiem i już nie sprawdzę. Tuż przed wyjazdem odinstalowałem im konnekta i wyczyściłem pozostałości po nim. Poza tym doszły jeszcze zwisy konnekta przy próbie zamknięcia/zresetowania programu (program nie odpowiada i trza było ręcznie ubijać) czyli w sumie nieudana prezentacja.
Jorgos
QUOTE(klapek @ 27.03.2006 - 15:23) *

Wygląda to tak:
najpierw

potem

przeinstalowałem konnekta, doinstalowałem nieoficjanlny service pack dla win 98, zrobiłem nowy profil ciągle to samo.

Witam!

Jestem nowy i mam ten sam problem ,nie znalazłem nigdzie rozwiązania tego problemu.
Konnekt jest zainstalowany na dysku C. W plikach konnekt\data\actio są pliki png,dwa pliki wav i jeden plik ico.

Czekam na podpowiedz.

Pozdrawiam Jorgos
lodman
QUOTE(klapek @ 27.03.2006 - 15:23) *

Wygląda to tak:
najpierw

potem

Problem ten sam te same efekty.
Program pobrano z adresu: http://dl.konnekt.info/download/konnekt_setup_0.6.22.137.exe
Brak możliwości pobrania go ze strony http://www.konnekt.info/konnekt_setup.exe
Ściąga się 6,2kb danych i koniec.
Pozdrawiam Lodman
grosular
Instalacja pod wingoroza 98 zakonczona sukcesem. Niestety efekty takie same. Wtyczka nie dziala, jakby nie znala zmiennych srodowiskowych. Wyjmuje HDD, przenosze do kompa z win 2000 NT, uruchamiam, dziala.
Lekko ornitologiczne zjawisko.

Przy okazji - prockozernosc konnekta jest zadziwiajaca. Nawet dwa procki ida na 98%. W zasadzie niezaleznie od wtyczek.

Pozdrawiam!
werw0e
Potwierdzam, na Win98 jak nie działało, tak nie działa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.