Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z zarejestrowaniem w Actio
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
albiro
Po wypełnieniu wszystkich rubryk i wszystkiego co jest wymagane za każdym razem jest komuniukat że podczas rejestracji wystąpił błąd i proszę za chwile spróbować ponownie . I tak za każdym razem. Nadmieniam że łączę się przez sieć osiedlową. Jaki port jest używany przez konekta bo może administrator zablokował ten port ?
GugSik
QUOTE(albiro @ 11.08.2006 - 13:11) *

Po wypełnieniu wszystkich rubryk i wszystkiego co jest wymagane za każdym razem jest komuniukat że podczas rejestracji wystąpił błąd i proszę za chwile spróbować ponownie . I tak za każdym razem. Nadmieniam że łączę się przez sieć osiedlową. Jaki port jest używany przez konekta bo może administrator zablokował ten port ?

Co sie w ogole dzieje z Actio ? mnie wcale nie chce laczyc na ich serwer...jesli ktos cos wie to chetnie sie dowiem...pozdrawiam!
conect
mam to samo, nie da sie zarejestrowac, ani ze strony Konnekta ani ze strony www.actio.pl.

Rejestrowanie nowych kont zostało chwilowo wstrzymane.

Trwa przerwa techniczna. Przepraszamy za utrudnienia.

Widze ze trwa to juz dlugi czas :/
samurai_mivec
Ech trwa juz sporo, zadnej informacji na stronie, przez czat to mozna sobie gadac dlugo ale to nic nie da, laskawca Patryk poprosil o moj mail i pow ze do wieczora bede mial konto itp , ale to kolejna bajka, actio jest do bani :]

O dostalem numer miejski na maila ;d smile.gif
conect
No rejestracja juz wreszcie dziala od wczoraj, ale co z tego skoro laczy strasznie dlugo i nie da sie dodzwonic na actio z telefonu normalnego. Widzialem na forum ze nie tylko ja tak mam :/

Dopiero przez X-Lite dziala wszystko OK, czyli wina wtyczki do K :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.