Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy z rozmowami przychodzącymi :/
Konnekt | Forum > Informacje > KONNEKT-Actio
Siudek
Czy coś wiadomo kiedy usterka we wtyczce actio zostanie usunięta? Od kiedy były zmiany w actio i zmienił się ich adres ip to nie można się na nią dodzwonić, a wykonywać połączenia actio...z tego co wiem to nie są to problemy wynikające ze złych ustawień tylko z błedu we wtyczce. Prosiłbym o jak najszybszą dopowiedź.
p2tomi
QUOTE(Siudek @ 22.08.2006 - 14:26) *

Czy coś wiadomo kiedy usterka we wtyczce actio zostanie usunięta? Od kiedy były zmiany w actio i zmienił się ich adres ip to nie można się na nią dodzwonić, a wykonywać połączenia actio...z tego co wiem to nie są to problemy wynikające ze złych ustawień tylko z błedu we wtyczce. Prosiłbym o jak najszybszą dopowiedź.

Dłaczam sie do oczekuja cych pomocy.
roblem zajętości mojego nr Actio pozostaje. Po zainstalowaniu x-lite udao mi sie tylko raz dodzwonic do siebie. Zalożyłem nowe konto, ten sam objaw. Co począc ?
Siudek
Z mojej strony mogę polecić zainstalowanie innego programu do obsługi actio, osobiście używam x-lite'a.
Przydałaby się jakaś odpowiedź od twórców konnekta, kiedy planujecie wypuszczenie nowej wresji wtyczki z poprawionymi błędami?? Troszkę to już trwa....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.