Forum Wtyczki przeznaczone jest do ogólnych dyskusji na temat wtyczek, każda wtyczka posiada swój wątek.
Zakładanie nowych wątków jest możliwe wyłącznie przez developerów. Twórcy 'niezrzeszeni' proszeni są o zakładanie wątków na forum Tworzenie Wtyczek, zostaną one przeniesione przez moderatorów.
Przed wysłaniem posta upewnij się czy odpowiedź na twoje pytanie, bądź problem nie pojawiła się już wcześniej!!
| MiLKA |
19.03.2004 - 17:15
|
![]() konnekted drone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich!!
Jako, ze juz jest dostepny Konnekt .110 moge opublikac pierwsza wersje nowej wtyczki. Wtyczka ma za zadanie pokazywac w zasobniku systemowym (tray) "reszte" sieci ktore nie sa dostepne w oryginalnym zasobniku. Uwaga, jest to wczesna implementacja tego, wiec takie cos jak miganie podczas laczenia nie dziala, oraz informowanie o odebraniu wiadomosci jest tylko w glownej ikonce zapraszam do testowania: http://kplugins.khrone.pl/releases/KPaleta/kpaleta.zip ps> okno ustawien jest puste narazie, widnieje tylko informacja |
![]() |
|
![]() ![]() |
| Zakrn |
19.03.2004 - 17:32
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() |
"File doesn't exist" - ni ciągnie
|
![]() |
|
| Aule |
19.03.2004 - 17:38
|
![]() Przybysz z Valinoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Masz pecha
|
![]() |
|
| Zakrn |
19.03.2004 - 17:46
|
Już mi się ściągnęło - ale mam małe pytanie, czy "wszystkie" pojawia się mi tylko dlatego, że mam kzmieniacza, czy to jest normalne?
|
![]() |
|
| MiLKA |
19.03.2004 - 17:47
|
![]() konnekted drone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak, dlatego ze masz kzmieniacza, dzisiaj juz napewno nie bede nic robil przy wtyczce bo wychodze i wracam jutro, ale w niedziele moze troche porobie przy niej
|
![]() |
|
| KOSMOS |
19.03.2004 - 21:25
|
![]() Zaawansowany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może możliwość ustawienia kolejności ikonek???
|
![]() |
|
| Olórin |
19.03.2004 - 21:26
|
![]() konnekted people ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi wydaje sie ze jest uzależniona od kolejnośći wtyczke na liście
|
![]() |
|
| KOSMOS |
19.03.2004 - 21:43
|
Możliwe, ale w moim przypadku Gg jest ostatnie a nie pierwsze :[
|
![]() |
|
| foxtwo |
20.03.2004 - 01:18
|
moglby ktos jakiegos screen'a wrzucic ?
|
![]() |
|
20.03.2004 - 02:10
|
|
|
|
Załączony/e obraz/y
|
| foxtwo |
20.03.2004 - 02:32
|
hehe... dzieki - dopiero teraz sczailem o co komon
|
![]() |
|
| drivex |
20.03.2004 - 08:44
|
QUOTE(MEK) a mi znowu pomiedzy ikonki wchodza jakies inne Załączona/e miniatura/y |
![]() |
|
| Olórin |
20.03.2004 - 09:18
|
![]() konnekted people ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakiś inny program dodał swoją ikonkę kiedy ładowane były innne wtyczki....możesz spróbować dać na samą górę paletkę
|
![]() |
|
| shw |
20.03.2004 - 11:05
|
![]() Ekspert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak troche nie odswieza ikonek.. np. jabber sie nie laczy zostaje jakas dziwna ikonka (na wpol biala, na wpol czerwona - nie ma takowej), a jak sie laczy to daje w trayu ikonke biala (ukryty? a moze troche jasniejsza..)
|
![]() |
|
| Zakrn |
20.03.2004 - 18:43
|
U mnie podzczas łączenia po prostu jest puste miejsce (tam gdzie sa ikonki utworzone przez paletę).
|
![]() |
|
| Spass |
13.12.2004 - 18:17
|
czy ta wtyczka jest jeszcze rozwijana?
nawet fajna rzecz, ale bardzo brakuje wyboru jakie sieci maja byc widoczne w trayu. ja naprzyklad chcialbym tam widziec dwie - gg i tlen. |
![]() |
|
| GuZiK |
22.01.2005 - 13:26
|
no a ja mam zamiast ikonekt jabbera, ikonki konnekta
przyznam, ze przydałby sie wybor jakie mają byc sieci w trayu,bo ja bym np chcial gg i jabbera a mzoe dalo by razde zrobic tak, ze jezeli ktos ma podzial na grupy wg sieci, i nacisnei ikonke tlena w trayu to przenosi go do naglowka tej sieci czyli tlen ? Załączony/e obraz/y
|
![]() |
|
| Ryan |
30.04.2005 - 02:02
|
Taka sugestia - informacje o wtyczce w oknie ustawień niepotrzebnie IMHO mają pasek pionowego przewijania.
|
![]() |
|
| Aule |
10.09.2005 - 22:02
|
![]() Przybysz z Valinoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowa wersja k.Palety oznaczona numerkiem 0.2.0.7. W wersji została dodana możliwość wybierania sieci widocznych w trayu.
Załączony/e plik/i
kpaleta.zip ( 17,29k )
Liczba pobrań: 50 |
![]() |
|
| dulek000 |
10.09.2005 - 22:21
|
Bug: Tlen ma jakby przesunięte ikonki - niedostępny wyświetla się jako niewidoczny, niewidoczny jako dostępny itp. Być może to wina stylu (JioProxal).
Propozycja: Wyświetlanie powiadomienia o wiadomości lub zmianie statusu na ikonce sieci, na której nastąpiło zdarzenie. Po zrobieniu tego będzie można też ukyć główną ikonkę. |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 30.07.2010 - 05:38 |