Forum Wtyczki przeznaczone jest do ogólnych dyskusji na temat wtyczek, każda wtyczka posiada swój wątek.
Zakładanie nowych wątków jest możliwe wyłącznie przez developerów. Twórcy 'niezrzeszeni' proszeni są o zakładanie wątków na forum Tworzenie Wtyczek, zostaną one przeniesione przez moderatorów.
Przed wysłaniem posta upewnij się czy odpowiedź na twoje pytanie, bądź problem nie pojawiła się już wcześniej!!
| jacekm |
3.09.2006 - 22:36
|
![]() Początkujący ![]() ![]() |
Opis:
CODE ======================================================================== DYNAMIC LINK LIBRARY : Spamator 0.0.0.1 Project Overview ======================================================================== Opis: Spamator to moja pierwsza wtyczka do Konnekta. Nie ma zbyt dużego zastosowania. Służy do spamowania ludziom których nie lubisz. W ustawieniach Spamatora podajech listę wrzutów. Nowa linijka to nowy wrzut. W pop-menu przy kontakcie z GG jest dodaktowa opcja Spamuj! , która wysyła losowy wrzut do adresata ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Fajne: Jeżeli chcesz na prawdę dobrze się zabawić to wypakuj z pliku wrzuty.zip plik wrzuty.txt i wklej jego zawartość w ustawieniach Spamatora. Wtedy twoje wrzuty będą naprawdę moce. !Uwaga treść jest wysoce wylgarna! To część bazy Bluzgatora. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: jacekm <4nic8@wp.pl> ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// DISCLAIMER: Nie ponoszę żadnej odpowidzialności za to kogo, kiedy i jak bardzo obrazisz. Pamiętaj używasz wtyczki na właną odpowiedzialność, więc uważaj co robisz. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Historia zmian: - 0.0.0.2 : wysyłanie do wszystkich sieci - 0.0.0.1 : pierwsza wersja ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// To moja pierwsza wtyczka, ponadto napisałem ją w vs 2005 więc dajcie znać czy w ogóle działa -miłej zabawy
spamator_0_0_0_2.zip ( 34,1k )
Liczba pobrań: 1923
spamator_0_0_0_1.zip ( 34,05k )
Liczba pobrań: 398~jacekm Ten post edytował jacekm 4.09.2006 - 00:38 |
![]() |
|
![]() ![]() |
| jiobel. |
3.09.2006 - 22:58
|
![]() Ekspert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czemu umożliwia tylko to w sieci GG?
|
![]() |
|
| Lwiczek |
3.09.2006 - 23:00
|
Ekhm... wtyczka chyba działa... K nie wykopyrtnela... Niemniej funkcjonalności nie widze większej
Już lepiej byłoby spróbować przerobić toto na wtyczkę do masowego wysyłania wiadomości do zaznaczonych kontaktów [tak, wiem - jest opcja w kDodatki ale srednio latwa w uzyciu ;P]. Dodatkowo, czemu toto dziala tylko na GG? |
![]() |
|
| jacekm |
3.09.2006 - 23:02
|
Czemu umożliwia tylko to w sieci GG? w następnej wersji będzie wysyłać do wszystkich sieci. W ogóle czekam na propozycje rozwoju tej wtyczki. Np. auto odpowiadanie, jakieś algorytmy spamowania. btw. byliście kiedyś zmęczeni odpowiadaniem typu "aha", "mhm", "ok", "rzeczywiście", "masz rację", "ciekawa historia", ... ta wtyczka może być na to lekarstwem ~jacekm |
![]() |
|
| Lwiczek |
3.09.2006 - 23:11
|
QUOTE W ogóle czekam na propozycje rozwoju tej wtyczki. Np. auto odpowiadanie, jakieś algorytmy spamowania. Juz podalem ]:-> QUOTE btw. byliście kiedyś zmęczeni odpowiadaniem typu "aha", "mhm", "ok", "rzeczywiście", "masz rację", "ciekawa historia", ... ta wtyczka może być na to lekarstwem Nawet bardzo... sczegolnie wkurza "hihihi" |
![]() |
|
| beosia |
3.09.2006 - 23:18
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla mnie taka wtyczka jest zbędna... szkoda, że swoich umiejętności nie wykorzystujesz w innym bardziej konkretnym kierunku...
Bluzganie innym i rozsyłanie spamu jest dziecinadą. A z osobami, których nie lubię po prostu nie rozmawiam... ale są różne upodobania ;> |
![]() |
|
| jacekm |
3.09.2006 - 23:22
|
ok, teraz wysyłanie powinno działać we wszystkich sieciach.
Opcja która generowałaby ogpowiedzi typu "aha", "mhm", ... co kilkanaście sekund mogłaby uspokoić jakiegoś nudnego rozmówcę w tym że go 'słuchamy' Dla mnie taka wtyczka jest zbędna... szkoda, że swoich umiejętności nie wykorzystujesz w innym bardziej konkretnym kierunku... Chętnie bym zrobił coś bardziej kreatywnego, ale to było coś co mogłem szybko zrobić dla testu. Czekam na propozycje na jakąś przydatną wtyczkę |
![]() |
|
| Mucha |
3.09.2006 - 23:41
|
|
Ekspert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W zupelnosci zgadzam sie z beosia, po co rozsylac spam komus z kim nie chcemy rozmawiac?? Zajrzalbys lepiej na liste propozycji, jest wiele potrzebniejszych rzeczy do zrobienia, no chyba ze to w celu podszkolenia umiejetnosci i pocwiczenia programowania.
|
![]() |
|
| dulek000 |
4.09.2006 - 07:25
|
Co nie znaczy, że wtyczka nie ma potencjału - można by rozwinąć ją do formy mini-bota.
Ten post edytował dulek000 4.09.2006 - 07:27 |
![]() |
|
| Mateu5z |
4.09.2006 - 11:54
|
Moim zdaniem takich wtyczek nigdy nie powinno być, ale w ostateczności można zablokować użytkownika ze spamatorem :] Mam nadzieję że wtyczka rozwinie się w stronę bardziej pożytecznych celów.
QUOTE !Uwaga treść jest wysoce wylgarna! Rzeczywiście, rozwaliło mnie "masz wielkiego pryszcza na brodzie" xD |
![]() |
|
| inzaghi89 |
4.09.2006 - 11:56
|
![]() Już-trochę-lepiej ![]() ![]() ![]() |
Tak ze znajomymi bawiłem się tą wtyczką i niektóre teksty w tym są zarąbiste
Przedmówca (dulek000) świetny pomysł podsunął Mateu5z -> może i nie powinny powstać, ale jeśli jesteś na kogoś wkurzony, to ja np wolę kliknąć na spamuj niż pisać bluzgi jakieś. Ten post edytował inzaghi89 4.09.2006 - 11:57 |
![]() |
|
| zhvir |
4.09.2006 - 12:12
|
jeżeli nie chcesz za dużo klikać to podepnij sobie skrót klawiaturowy pod tę funkcje za pomocą wtyczki k.Lawa
|
![]() |
|
| Mateu5z |
4.09.2006 - 12:18
|
Wszystkie możliwe kombinacje klawiszy w kLawie już obstawione :D
|
![]() |
|
| inzaghi89 |
4.09.2006 - 12:20
|
Owszem, wiem że można k.Lawa, ale może udałoby się jakoś inaczej to rozwiązać
|
![]() |
|
| Andrzej1307 |
4.09.2006 - 12:33
|
![]() Zaawansowany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie wiem czy bedzie jakis wiekszy pozytek z tej wtyczki
rozwalil mnie ten tekst: QUOTE masz pryszcza na zębie |
![]() |
|
| jacekm |
4.09.2006 - 12:38
|
|
![]() |
|
| inzaghi89 |
4.09.2006 - 12:57
|
QUOTE taki też mam plan. Widzę 2 zastosowania:- udawanie że się kogoś słucha - odpisywanie typy "aha", "mhm"- udawanie bycia przy komputerze (a może nas nawet nie być w domu ) Wyśmienicie się zapowiada |
![]() |
|
| Andrzej1307 |
4.09.2006 - 13:16
|
wlasnie, moglbys rozbudowac cala ta wtyczke do poziomu mini-bota
|
![]() |
|
| 2230093 |
4.09.2006 - 20:08
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() |
ogolnie to widzialem kiedys programik Bluzgator tam tez jest sporo obrazliwych tektow jak by ktos chciał. pozatym program pozwala wybrac plec oraz czy bluzgamy grupe.
http://free.of.pl/b/bluzgator/download.html |
![]() |
|
| Akira |
4.09.2006 - 20:22
|
QUOTE(jacekm) Fajne: Jeżeli chcesz na prawdę dobrze się zabawić to wypakuj z pliku wrzuty.zip plik wrzuty.txt i wklej jego zawartość w ustawieniach Spamatora. Wtedy twoje wrzuty będą naprawdę moce. !Uwaga treść jest wysoce wylgarna! To część bazy Bluzgatora. A o czym on pisze;) |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 30.07.2010 - 05:39 |