kIEview posiada mozliwosc wybrania roznych zestawow emotikon dla roznych kontaktow. Czy uzywasz tej opcji?
riddle
18.09.2005 - 18:48
Tak, używam tej opcji dla paru kontaktów Tlenowych (fajnie wiedzieć co oni mają na myśli przez ;P i :>) i Gadu-Gadu, mając ustawione moje własne emoty dla reszty. Lecz jeśli przez to miałoby się przeciągnąć ew. releasowanie, to olej ten post i ten głos.
Edit: A no właśnie, bot Joggera wysyła komentarze razem z zakodowanymi encjami ->
" i jesli po tym jest D, P, ), ( i inne to tworzy się emotka i mam bałagan w okienku. Dlatego wyłączam i jest ql.
dulek000
18.09.2005 - 19:05
Tak - niepotrzebne mi wszystkie emotki przy np. botach.
Ja korzystam,
ale przydała by się opcja przypisywania indywidualnych emotikon dla całych grup i sieci 
//sory, ale topik jest o czym innym. oddałeś głos i dlatego zostawiam tylko posta.
Zdecydowanie używam. Nie oddałem głosu, bo pomiędzy "najwazniejsza opcja" a "czasem uzywam" chyba czegoś brakuje...
Uzywam, a ci co zaglosowali, ze jest to zbedne niech sie wypowiedza,
ciekawi mnie czemu tak uwazaja.
jiobel.
18.09.2005 - 21:07
Może zamiast odpowiedzi "czasem używam" powinno być "używam"?
mac307
18.09.2005 - 21:46
Nie używam bo poprostu nie widze takiej potrzeby. Wszędzie mam takie same emoty i wystarcza mi to. To jest kwestia wyboru. Ale też nie uważam zeby to było zbędne bo nie wykluczam ze kiedyś najdzie mnie ochota, żeby to pozmieniać. Więc: nie korzystam, ale dobrze, że jest.
tylko 36 glosow... czy pozostalych uzytkownikow forum mam uwazac za nie zainteresowanych opcja?
Ja tez uzywam - ludzie z MSNa maja u mnie emoty MSNowe, bo czesto ich uzywaja a skroty sa czasami dosc enigmatyczne

Dlatego uwazam tez ze i psota mial racje - wygodnie byloby machnac te "indywidualne" ustawienia dla wszystkich na raz

Anyway - nie usuwajcie tego, jest bardzo przydatne, nawet jesli ludzie spoza gg to u mnie mniejszosc
@nix czesc ludzi odwiedza forum regularnie i cos pisze glosuje itp.
a wiekszosc chyba nie.
opcja wyboru kto ma miec jakie emoty powinna zostac, bo jest przydatna
a nie dlatego ze wiekszosci sie podoba.
Przemekc1
22.09.2005 - 12:05
Dla mnie nieprzydatna, bo mam "aż" 2 kontakty z innej sieci (jabber). Ale gdybym miał więcej takich osób to czemu nie. Powinno zostać i przydałaby się funckja do dodawanie odpowiednich emotów dla określonych sieci (np. ikony z PSI do jabbera, a z gg do gg)
EDIT. "Fajnie" to napisałem, poprawiam
wizard3k
27.09.2005 - 12:46
Dlamnie jest to opcja zbedna, poniewaz emotikonek aktualnie wogole nie mam wlaczonych. Moim zdaniem niepotrzeby burdel sie wtedy robi

. Glosuje na:
nie uzywam, kompletnie zbedne
"Różne potrzeby, jeden Konnekt"
Używam. Dla mnie jest to niezbędne gdyż mam 3 kontakty MSN, 1 tlenowy i 1 jabbera (chociaż ten jabbera jeszcze nie ma włąsnych ikonek). No i zgadzam się w sprawie jednego ustawienia dla całych grup
Opcja bardzo przydatna. Kontakty GG czy tlenowe maja swoje emotki ale nie każdy bo nie wszyscy rzucają jakimiś <lol2> czy [papapa]
A tak to mam emoty standardowe (da best)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.